Resolucions del Comitè de Competició 

022

Resolució per la reclamació del jugador Andrés Hinarejos referent a l’actuació arbitral del Campionat de Barcelona de Veterans 2012.

 

021

Resolució del Procediment Disciplinari 1/2012

 

RD01

Proposta de resolució del Procediment Disciplinari 1/2012


PD01

Obertura d’expedient disciplinari al Club d’Escacs Blanes, al Club d’Escacs Avenir Fanalenc, als dos delegats i als respectius presidents dels clubs.

 

020

Resolucio per la denúncia de V.C., àrbitre principal del Campionat Escolar d’Escacs del Bages-Bergueda 2011-2012 en contra de J. V. , per desobediència.

019 Resolucio per la reclamació del club Mora d'Ebre al partit entre el Mora d’Ebre i l’Alcanar B de Segona Categoria de Tarragona de la ronda 7 del Campionat de Catalunya per Equips.
 

018

Resolucio per la reclamació del club Figueres al partit entre el Figueres B i l’Aragonés de la Segona Divisió Catalana a la ronda 7 del Campionat de Catalunya per Equips.
 

017

Resolucio per la reclamació del jugador Rolando Sanchez on reclama que, en el partit del Campionat de Catalunya per Equips entre l’Ateneu Barcelonès i el Congres B de la ronda 6.
 

016

Resolucio per la reclamació del club Catalunya al partit entre el  Sanllehy i el Catalunya F de la  ronda 5 del Campionat de Catalunya per Equips a la Tercera Categoria de Barcelona.
 

015

Resolucio per les incompareicences del Campionat de Catalunya per Equips a la sisena ronda.
 

014

Resolucio per les incompareicences del Campionat de Catalunya per Equips a la cinquena ronda.
 

013

Resolucio per la reclamació del club Vila-seca a l'encontre entre el Vila-seca i el Alcanar de Primera Categoria de Tarragona de la ronda 6 del Campionat de Catalunya per Equips.
 

012

Resolucio per incidència al partit entre L’Espluga i la Lira Vendrellenca de Segona Categoria de Tarragona de la ronda 5 del Campionat de Catalunya per Equips
 

011

Resolucio per la la reclamació del del Club Escacs Blanes al Campionat de Catalunya per Edats a la fase prèvia de la zona Girona.
 

010

Resolucio per la la reclamació del delegat del club Torredembarra al Campionat de Catalunya per Edats a la fase prèvia de la zona Camp de Tarragona.
 

009

Resolucio per les incompareicences del Campionat de Catalunya per Equips a la segona, tercera i quarta ronda.
 

008

Resolucio per incidència al partit entre el  Sanllehy i el Sant Martí F de la tercera ronda del Campionat de Catalunya per Equips a la Tercera Categoria de Barcelona.
 

007

Resolucio per incidència al partit entre el Figueres B i el Peona i Peó de la tercera ronda del Campionat de Catalunya per Equips a la Segona Divisió.
 

006

Resolucio per incidència al partit entre el Calldetenes i el Catalunya C de la tercera ronda del Campionat de Catalunya per Equips a la Primera categoria de Barcelona.
 

005

Resolucio per incidència al partit entre el Barcelona UGA C i el Sant Adrià de la tercera ronda del Campionat de Catalunya per Equips a la Segona Divisió.
 

004

Resolucio per incidència al  partit entre el CECOB i el Tres Peons D de la segona ronda del Campionat de Catalunya per Equips a la Primera categoria de Barcelona.
 

003

Resolucio per la  a reclamació del jugador E.M.R., on reclama la concessió d’unes hores de classe becades.
 

002 Resolucio per la alineació indeguda del Montmeló B a l'encontre el Castellar B a la segona ronda del Campionat d'Equips.
 
001 Resolució per la incopareixença dels equips Salou i Mora d'Ebre B a la primera ronda del Campionat de Catalunya d'Equips.

Resolucions del Comitè d'Apel·lació

A02

Resolució per l'apel·lació de la resolució 4/2012 

 

A01 Resolució per l'apel·lació de la resolució 3/2012