Les nostres 3 medallistes d'or: Júlia Pinyol (Sub-14, Peona i Peó), Joana Ros (Sub-16, Club d'Escacs Sant Boi, recull Aramí Lobo) i Anaís Garcia (Sub-16, Peona i Peó)

Sub-14

Ronda final

L’equip del País Basc ha estat el nostre oponent final. A priori un equip molt assequible, amb dos taulers masculins forts però amb noies sense massa experiència. Molt animats pels anteriors resultats, ens vam conjurar per intentar no només guanyar sino a més amb un resultat contundent, a fi i a efecte de sumar punts individuals de matx que serien necessaris per un bon desempat. I la veritat es que tot ha anat molt bé.

Llegeix més...

Ronda 4

Una vegada superat la decepció per la doble derrota contra Madrid i Astúries, la consigna era corregir les petites errades i anar a per totes en las tres últimes rondes, tot recordant que l’any passat el sub16 estava en la mateixa situació i una carambola en la última ronda els van donar la medalla de bronze.

Llegeix més...

Sub-14

Ronda 3

Desprès de la desafortunada segona ronda contra Madrid, tot semblava que podríem “remuntar” a la tercera contra un equipo més fluix, però hem tingut la mala sort de “flotar” cap a dalt per jugar contra la forta selecció d’Astúries, que el dia abans havien vençut al cap de sèrie numero un (Navarra). 

Llegeix més...

 

Sub-14

Ronda 1

La selecció catalana sub14 ha debutat contra l’equip de Cantabria. La victòria ha estat força còmoda, amb tres partides guanyades i una perduda. En el primer taulell, l’Edgar Roca ha sacrificat un peó per la iniciativa i, encara que ha deixat passar un cop tàctic definitiu, ha acabat per imposar el seu atac. En el segon taulell el nostre jugador, Aitor Funes, ha jugat una bona partida però una errada de càlcul de triangulació en un final de reis i peons ha fet que en comptes de guanyar hagi perdut.

Llegeix més...