Tot i començar malament la 4a ronda, perdent 3.5 a 0.5 a la categoria sub-14 i 3 a 1 a la sub-16 contra la Comunitat de Canàries, a les dues categories, el campionat va acabar amb dos bronzes.

A la 5a ronda, els sub-14 van jugar contra les balears 3 a 1, tot i tenir les dues partides que van finalitzar en taules amb un petit avantatge. Tot el contrari va passar amb els sub-16, van guanyar a Castella La Manxa per 4 a 0 amb una mica de sort, ja que la Laura Povill va guanyar per bandera.

Així que es va arribar a la darrera ronda amb possibilitats de podi per als sub-14 i una remota possibilitat per als sub-16. Tanmateix, la Comunitat de Madrid s’havia posicionat bé per aconseguir plaça en el podi a les dues categories mentre que la Comunitat Valenciana a la categoria sub-14.

Per tant, la 6a i última ronda va ser emocionant per definir la classificació final. A la categoria sub-14, valencians i madrilenys van guanyar els seus matxs per 4 a 0 aconseguint la primera i segona posició, respectivament. Pel que fa a Catalunya, l’equip va guanyar 3.5 a 0.5 a País Basc aconseguint la tercera posició, igualant a Madrid amb 9 punts, però al tenir mig punt menys de desempat, ens van relegar al bronze.

 

L'equip sub-14 amb l'entrenador Michael Rahal.

Respecte la categoria sub-16, la Comunitat de Madrid va empatar contra Castella i Lleó, però això no li va fer perdre la primera posició a la classificació final. Canàries, va guanyar 3 a 1 a Navarra que els hi donava la posició de plata, mentre que Catalunya, després de guanyar 4 a 0 a La Rioja, i gràcies al bon desempat que tenia l’equip abans de començar la ronda, aconsegueix la 3a posició avançant a Galícia.

L'equip preparat per jugar contra l'equip de La Rioja, juntament amb l'entrenador Jordi Magem.

Al final, els podis van ser:

Categoria sub-14

  1. Comunitat valenciana
  2. Madrid
  3. Catalunya

Categoria Sub-16:

  1. Madrid
  2. Canàries
  3. Catalunya

L’anècdota respecte el campionat va ser l’empat a 1.5 de Madrid contra Castella-Lleó, ja que el resultat del primer tauler va ser de 0-0 davant la sorpresa dels dos jugadors dels dos equips.

L’anècdota del campionat va ser la rebuda a l’aeroport com a campions per part dels familiars dels integrants dels dos equips catalans.

 

Els dos equips de Catalunya a l'arribada a l'aeroport.

 

Classificació sub-14

Classificació sub-16

A la ronda 3 del Campionat de Seleccions Autonòmiques, l’equip de la categoria sub-14 va poder treure un empat d’un duel molt dur contra Madrid. El primer i quart tauler, el Carles Martin i la Vinyet Palau, van fer taules, mentre que el Llibert, ubicat en el segon tauler, va guanyar aconseguint el 2 a 2 definitiu. Tot i l’empat, Catalunya segueix líder gràcies al mig punt de desempat.

L'equip sub-14 contra Madrid.

 Pel que fa l’equip sub-16, l’equip format per Sama, Masague, Ros i Sargsian, no va poder fer res contra Madrid, el número 1 del rànquing. Es va lluitar fins el final, però es va perdre per 3 a 1 i l’únic punt el va fer la jugadora del Gramenet, Anna Sargsian.

 

L'equip sub-16

En els aparellaments d’aquest matí, la casualitat fa que tant l’equip sub-14 com el sub-16 de Catalunya juguin contra Canàries, mentre que Madrid juga contra la Comunitat Valenciana a les dues categories.

 

Ronda 4 sub-14

Ronda 4 sub-16

 

Retransmissió sub-14

Retransmissió sub-16

 

Ànims a tots!

Aquest matí, dia 27 de juny, a les 10:00 s'ha iniciat el Campionat de Seleccions Autonòmiques sub-14 i sub-16.

 

Equip sub-14: D'esquerra a dreta: Vinyet Palau, Catriona Dartmann, Jan Travesset i Carles Martín. Dempeus: Ainhoa Casares i Llibert Céspedes.

 

Equip sub-16: D'esquerra a dreta: Hèctor Sama, Pol Brunet, Joana Ros i Anna Sargsian. Dempeus: Laura Povill.

 

Podeu consultar els resultats a Sub-14 i a Sub-16

Retransmissió del torneig