Per quarta vegada hem celebrat el nostre Open internacional de Llinars. En aquesta quarta edició hem assolit els 118 participants de països tan diferents com el Kirguizstan, Canadà, Estats Units, Perú, Índia, Andorra, Àustria, Ucraïna, Bangladesh, Turkmenistan, Bolívia.

A l'entrega de premis vam tindre la presència del nostre alcalde l'il lustríssim Sr. Martí Pujol Casas, el regidor · d'esports el Sr. Gabriel Garcia-Miguel Navarro, el president de la federació Catalana d'escacs el Sr. Pepo Viñas i la vicepresidenta del Club d'escacs Llinars la Sra. Anna Bonals. L'acte va ser presentat pel president del club el Sr. Joan Antoni Pérez i el director del torneig Sr. Jaume Gayoso.

El guanyador d'aquesta quarta edició ha tornat a ser el IM. Gerard Ayats Llobera del Barcelona club d'escacs amb 7 punts de 9, el segon lloc ha estat el Màxim Anguera Staina de la Rubinenca agrupació d'escacs també amb 7 de 9, i el tercer lloc ha sigut el IM Kundu Kaustuk, de l'Índia també amb 7 de 9. La darrera partida de Gerard va acabar en taules i el jugador no estava molt content perquè perillava la seva victòria absoluta. Finalment, les taules entre els dos jugadors hindús va decantar la balança un altra cop cap al nostre exjugador del Llinars.

Llegeix més...

El 13 de juliol de 2024 s'ha celebrat el IV Open Internacional Vila del Vendrell, aquest torneig està emparat dins del Circuit Català d'Oberts Internacionals d'Escacs.

En aquesta quarta edició, hem comptat amb un total de 153 escaquistes, arribant al rècord històric, de 9 nacionalitats i federacions diferents (Catalunya, Espanya, Anglaterra, Croàcia, Cuba, Sèrbia, Perú, Ucraïna i Xile). El nivell del torneig ha sigut d'altíssim nivell, hem comptat amb un total de 23 títulats (2 GM - Grans Mestres, 6 MI - Mestres internaciomals, 8 MF - Mestres FIDE, 1 CM - Candidat Master i 6 MC - Mestres catalans).

Llegeix més...