Avui s'ha jugat la tercera ronda del XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans i han passat coses interessants, dels 4 jugadors amb 2 punts, la partida de Lluís Jove (Ulldemolins) ha guanyat a Ricardo Palacín (Cornellà) i Felip Tosan (Palafrugell) ha entaulat contra Lluís Parals (Montgrí).

Dels jugadors amb 1,5 punts, solament han guanyat Antonio Torrecillas (Foment) a Enric Saldaña (Salauris) i Ricardo Brusi (Sant Cugat) a Enric Franzoni (Sant Andreu). També amb 1,5, ha perdut Pere Mas (Cerdanyola del Vallès) que li ha tocat amb el GM Ruslan Pogorelov (Salauris) amb 1 punt.

La sorpresa de la jornada ha estat el jugador Josep Anton Lacasa (Mollet) que ha tornat a entaular, aquest cop amb Pere Melero (Terrassa). Amb aquest resultat porta 3 taules seguides.

Tambè la partida Joan Manel Pique Safont (Tàrrega) s'ha trobat una partida que ha guanyat a Josep Maria Martínez Balaguer (Jake) quan aquest tenia totes les de guanyar, però el temps li ha jugat una mala passada.

Només hi ha un jugador amb 3 punts, Lluís Jove Grau (Ulldemolins) que jugarà demà contra Antonio Torrecillas (Foment), tres jugadors amb 2,5 punts i vuit amb 2 punts.

Aquest any només hi ha 5 equips de 2 jugadors i després de 3 rondes tenim 2 equips amb 4 punts, Palafrugell i Ulldemolins. Amb 3,5 tenim també 2 equips Gran penya Vilanova "B" i Salauris i l'últim Gran Penya Vilanova "A" amb 2 punts.

Aquest any, com a novetat, hi ha la retransmissió de partides en directe de 6 partides, ja que la coincidència amb el Campionat de Catalunya Absolut ho permet.

Jaume Bosch Romay

Galeria d'imatges
Resultats
Retransmissió
Lichess - Chess.com