El dia 11 de maig, a l'Hotel 4R Salou Park Resort s'ha jugat la primera ronda del XXXVIII Campionat de Catalunya Veterans, s'havia d'haver jugat en dos grups de 50 a 64 anys i més grans de 65 anys, però pel fet que en el primer grup només s'han inscrit 14 participants i en l'altre 21 hem hagut d'unir els dos grups en un amb un total de 35 inscrits.

Aquesta primera ronda ha ofert diverses sorpreses, el campió de l'any passat MI Josep Anton Lacasa (Mollet) ha hagut de conformar-se amb les taules davant la millor partida que se li presentava a Pere Mas (Cerdanyola Vallès). Una altra sorpresa amb el mateix resultat ha estat a la partida del MF Joaquin Noria (Gran Penya) davant de Joan Manel Piqué (Tarrega), Joaquim Feliu (Palafruguell) davant de Francesc Fernandez Muxi (Reus Deportiu) i no ens oblidem de l'Enric Chalmeta (Montblanc) que també ha aconseguit entaular amb Ricardo Brusi (Sant Cugat). Tot i aquests resultats, la major sorpresa ha estat a càrrec de Josep Soler (Cardona) que ha aconseguit una meritòria victòria contra el MF Jordi Cuadras (Figueres).

Hem de destacar que el jugador Joan Coll (Gran Penya) ha aconseguit la victòria perquè el seu contrari no s'ha presentat dins del temps per una punxada a una roda del cotxe quan es desplaçava cap el torneig, motiu pel qual no se li retira del mateix com està estipulat.

El torneig, degut als resultats que es van donar a la 1a ronda, es presenta molt interessant. Per cert, haig de destacar que a tots els esportistes se'ls ha regalat una bossa amb una ampolla de vi i una caixa de bombons. 

Resultats

Àlbum de fotografies