COMUNICAT DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ESCACS

AJORNAMENT DE LA RONDA 9 A DIVISIÓ D’HONOR

Arran dels darrers comunicats d’avui de la Generalitat de Catalunya -amb unes mesures molt més estrictes que les donades ahir- i de la preocupació dels clubs de Divisió d’Honor, la Junta Directiva de la Federació Catalana d’Escacs ha decidit fer extensiu l’ajornament de la 9a ronda de la Lliga Catalana d’Escacs també a la Divisió d’Honor.

La Comissió esportiva està estudiant els diferents escenaris possibles sobre quan es celebrarà aquesta ronda, o d’altres que es puguin ajornar. Degut als canvis constants, i les noves informacions que apareixen cada hora, preguem calma i paciència a tots els esportistes i clubs.

La decisió de com procedir per disputar les rondes ajornades de la Lliga Catalana d’Escacs es decidirà en les properes setmanes, a la vista dels esdeveniments i de les instruccions i recomanacions dels organismes oficials.

En tot cas, es publicaran nous comunicats que explicaran les mesures que s’adoptin, així com es procedirà en la resta de competicions que s’han d’organitzar en les properes setmanes.

Barcelona, 12 de març de 2020