Ahir al vespre ens va deixar el Sr. Joan Amigó Cervelló, fundador i primer president del Club Escacs Espluga de Francolí. També és el pare de la Marta Amigó, membre de la Junta Directiva de la FCdE.

El Sr. Joan Amigó ha estat una persona molt implicada en la formació de joves jugadors i jugadores a l’Espluga de Francolí i en la difusió dels escacs arreu. Era part de la seva vida, i els seus fills i filles han seguit el seu camí.

Ha estat un jugador, formador i directiu de llarga trajectòria, i sempre ha participat intensament en els torneigs de la demarcació de Tarragona i en els darrers anys en els campionats de veterans de la delegació. De fet, en agraïment a la seva trajectòria i dedicació al món dels escacs, el Sr. Joan Amigó a rebre la insígnia de plata de la Federació Catalana d’Escacs l’any 2016.

La seva família comunica que la cerimònia d’enterrament tindrà lloc demà, dijous a les 17:00h, a l'església de l'Espluga de Francolí. Avui, a partir de les 16:00h, i demà al matí es farà la vetlla al tanatori de la població.

Els seus companys escaquistes de l’Espluga de Francolí, els clubs de la demarcació, la delegació de Tarragona i la Federació Catalana d'Escacs dóna el condol a la família.

Al cel sia.