La setena ronda del Campionat de Catalunya per Equips ha transcorregut sense grans sorpreses a la Divisió d'Honor. El líder continua una mica més líder després de derrotar el Sant Andreu i de l’empat del Sant Josep, i s'apropa a la consecució del títol, que podria ser una ronda abans del final. El Sant Andreu, amb un equip compacte i equilibrat, amb un jugador de 2500 d’elo, com és Karen Movsziszian al capdavant de la llista, ha plantat cara al Sabadell, però els vallesans han acabat emportant-se un punt molt valuós.

El Montcada no ha tingut pietat de l'Andorra. Un 1 a 9 es correspon a la diferència que hi ha entre tots dos equips, que no van presentar els seus millors jugadors. L'Andorra té un marge només de mig punt per salvar la promoció, mentre que el Montcada continua tercer.

Sant Josep de Badalona i Cerdanyola han signat un empat que convé més als vallesans, que tenen la salvació ben a prop, i més tenint en compte el calendari que els espera. Aquest empat també convé al líder, que veu com les possibilitats matemàtiques dels badalonins de poder-li disputar el títol a la novena ronda s'esvaeixen, ja que ara el Sant Josep es queda a 2,5 punts del Sabadell.

El Barberà, amb la incorporació inèdita aquesta temporada del seu número u, el GM ucraïnès Alexander Ipatov, s'ha endut una victòria treballada del camp del Foment Martinenc, que no ha comptat amb Leonardo Valdés. El Barberà està salvat, a la zona tranquil·la, mentre que el Foment encara haurà de lluitar per esquivar la promoció.

L'Escola d'Escacs de Barcelona s'ha fet amb una victòria més apurada del previst davant del cuer. El Sitges, ha plantat cara al campió de la temporada passada i ha perdut per la mínima, deixant clar que a la màxima categoria no hi ha enemic petit. Amb un calendari molt complicat, l'equip suburenc sembla condemnat a jugar la promoció.

El Barcelona UGA ha guanyat clarament al Figueres amb un inapel·lable 9,5 a 0,5. Els empordanesos tenen un panorama complicat, amb només dos punts i un calendari difícil. El proper dissabte tenen el més assequible dels 4 matxs que queden, davant del Sant Andreu, en un partit a vida o mort per a tots dos.