Participació als Actius del Gerunda del 12 d’octubre en línia amb les dues proves prèvies que varen tenir entre 35 i 40 inscrits.  Nivell també qualitativament similar: escaquistes de nivell vinguts de clubs de tota la territorial.           

Presència significativa de jugadors del Figueres que, d'altra banda, han dominat el podi. El campió ha estar el MF Víctor Lillo, seguit del MC Didier Fernandez i el MC Jordi Serra, tots tres del club empordanès. Tercers actius i tercer campió, que dóna interès a la classificació general del circuit. El millor del Gerunda aquest dissabte ha estat en Jaume Mundet, cinquè. El premi al millor sub14 se l'ha adjudicat en David Arribas del Santa Eugènia, al que notem un progrés en el seu joc en els darrers mesos.

Els premis de trams s'han repartit així: Jaume Ruiz i Oleksandr Halimov (primer i segon del tram de 1700); Salvador Alarcon i Xavier Serrat (millors al tram de 1800); Santiago Perez i Jordi Vidal (destacats al 1900) i Elias Muratet i Jordi Colomer (dominadors del grup de 2000).