El juny de 2014 vaig ser proposat per ocupar el càrrec de delegat territorial, el qual he exercit des d’aleshores.

Han estat uns anys molt satisfactoris, amb converses, reunions, competicions i col·laboracions. He conegut molts presidents i molts jugadors i jugadores, de totes les edats, i també en moltes ocasions a les seves famílies. Gràcies a tots ells avui els escacs a Tarragona i Terres de l'Ebre gaudeixen d'una gran empenta i una activitat molt destacada.

Però passat tot aquest temps la meva situació personal i professional ha canviat, i per a millor. Ara bé, aquests canvis m'impliquen uns nous compromisos que a la pràctica m'impedeixen dur adequadament les tasques de delegat de Tarragona amb la diligència i exigència que correspon al càrrec.

És per aquest motiu que en la darrera junta directiva vaig comunicar que renunciava al càrrec de delegat territorial.

La renuncia no significa que deixi la Federació, ja que els dos darrers anys he estat col·laborant en més àrees i, de fet, la Federació Catalana d'Escacs m'ha encomanat les tasques de coordinació de les properes edicions de les fases finals dels Campionats d'Edats de Catalunya, tant individual com per equips, a més de les tasques de comunicació i logística que ja duc ara.

Quedo a la disposició del futur delegat de Tarragona i del seu equip de treball, que serà comunicat les properes setmanes.

El més sincer agraïment a tots els companys i amics de la Delegació de Tarragona per aquest temps treballant plegats pels escacs de la demarcació.

 

Ferran Torta Navarro

Amposta, gener de 2020