El dissabte, 17 de gener, va jugar-se la cinquena i darrera ronda del campionat per equips sub-12 de promoció al Camp de Tarragona.

L’Espluga del Francolí A (segon provisionalment en la classificació amb 11 punts després de 4 rondes) jugava contra el Torredembarra amb l’obligació de guanyar totes les partides i que el Valls no puntués en el seu matx amb el Pla de Santa Maria.

Això obstant, el Valls (primer en la classificació amb 14½ punts) no va acusar la pressió i va aconseguir guanyar al Pla amb un resultat de 4 a 0 amb una darrera partida de l’A. Huerta (Valls) imposant-se en peces blanques a D. Rull (El Pla Sta. Maria) en un final igualat i travat.

 

L'equip campió, el Valls A.

Per la seva part, malgrat un intens esforç fins al final, l’Espluga del Francolí A només va poder empatar a 2 contra el Torredembarra, equip que tot i debutar en el per equips sub-12 de promoció va acabar 3r en la classificació final.

 

El segon classificat, l'Espluga A.

 

Els resultats van ser de la 5a ronda van ser:

 

Valls  4 - 0  El Pla de Santa Maria

Torredembarra  2 - 2  Espluga del Francolí "A"

 

Pel què la classificació final ha quedat:

El Valls, representant el Camp de Tarragona, jugarà les finals de Catalunya juntament amb el Peó Vuit, representant de les Terres de l’Ebre. Molta sort a tots!