Comença la 57a edició del Campionat Individual de Tarragona d’Escacs

Coincidint amb el primer diumenge d’octubre ha començat la 57a edició del Campionat Individual de Tarragona d’Escacs 2014, en el que es jugaran un total de 9 rondes fins el 30 de novembre. El torneig es disputa al pavelló Hifrensa de l’Hospitalet de l’Infant, lloc escollit per la seva ubicació geogràfica (és una població cèntrica en la província) i comoditats que brinda la instal·lació. 

Vinguts tant de les Terres de l’Ebre com del Camp de Tarragona, els diumenges pel matí més de 120 jugadors competeixen en aquest ja veterà torneig, dividits en dos grups (el grup A sense limitació d’Elo i el grup B fins 1950), disputant cada jornada una partida d’1 hora i mitja per jugador, més 30 segons d’increment per jugada realitzada. 

Organitza el torneig la Federació Catalana d’Escacs (Delegació Territorial de Tarragona) amb el Club d’Escacs Hospitalet de l’Infant. Des de la Delegació de Tarragona volem emfatitzar de nou l’agraïment al Club d’Escacs Hospitalet de l’Infant perquè una edició més ha col·laborat per ser la seu del torneig individual de la nostra província.

Ronda 1

Vista parcial del local de joc del Territorial Absolut de Tarragona 2014.