Vallfogona de Balaguer ha acollit un any més el tradicional Obert Internacional d'escacs actius de setembre. Un Obert que arriba ja a la seva 24a edició i que normalment serveix per tancar el Circuit Català de torneigs oberts d'estiu, com ha estat aquest any.

123 jugadors de diferents procedències s'han donat cita en aquest torneig de la Noguera que s'ha disputat durant tot el diumenge.

L'edició d'aquest any ha estat guanyada pel MI Lázaro Lorenzo, del Colón Sabadell Chessy, i exjugador de l'Elefant de Solsona, amb 7'5 punts en les nou rondes disputades. El jugador d'origen cubà ha demostrat una millor regularitat i ha acabat el torneig imbatut. A continuació s'han classificat set jugadors empatats a 7 punts, entre ells els jugadors del Lleida: Joan Trepat, Guillem Baches i Aramis Álvarez. El podi del torneig l'han completat: Miguel Muñoz, del Montcada, segon; i Marc Narciso, de l'Escola d'escacs de Barcelona, tercer.

El jugador Lázaro Lorenzo campió del torneig de Vallfogona de Balaguer

 

Israel Campos guanya el torneig de Festa Major de Ponts

El jugador del Tàrrega, Israel Campos, va guanyar el tradicional torneig de Festa Major de Ponts, que es ve celebrant cada any. El sotscampionat va ser per a Jordi Ferrer (Balaguer).

 

Joan R. Giribet