El club escacs Lleida i la secció d'escacs del Casal Cívic de Cervera van organitzar el passat dssabte el torneig estiuenc d'escacs llampec a Cervera.

Trenta-sis jugadors van prendre part de la matinal d'escacs organitzada per a jugadors d'escacs federats. Un cop disputades les vuit rondes, el campió va ser en Jordi Ferrer (Balaguer), amb 6'5 punts i que es va imposar per millor desempat al sotscampió Joshua Solani (Vallfogona). La matinal va comptar amb jugadors de diferents edats que van poder gaudir d'un bon esmorzar.

Classificació final

Vista general del local de joc de Cervera

 

Ferran Solé, 45è al campionat espanyol sub-16

El jugador del Lleida, Ferran Solé, ha acabat la seva participació al campionat espanyol sub-16, celebrat a Salobreña (Granada) en el lloc 45, un cop disputades les nou rondes oficials. Solé ha guanyat dues partides, sis partides taules i només una derrota.

El torneig que s'ha disputat entre els dies 16 i 23 de juliol ha comptat amb la participació de 132 jugadors de tot Espanya.

Classificació final

 

Per altra banda, la jugadora Mariona Clua (Vallfogona) està jugant el campionat d'Espanya sub-18 que també es disputa a Salobreña entre els dies 25 i 30 de juliol, entre 104 participants. Podeu seguir el campionat d'Espanya sub-18 en el següent enllaç:

Sub-18

 

Joan R. Giribet