Ferran Solé (Lleida), amb només 15 anys, s'ha proclamat campió de l'Obert de la Delegació de Lleida, a l'aconseguir 7'5 punts en les nou rondes disputades. La major regularitat i la victòria aconseguida davant del segon classificat, Alejandro Barbero, del mateix club, el van convertir en seriós aspirant al títol, que va aconseguir aquest dissabte passat. El tercer lloc ha estat per a Jordi Ferrer (Balaguer) i el quart lloc per a Jaume Rodon (Mollerussa).

Ferran Solé es converteix en el campió més jove del torneig en la seva cinquena edició des del 2012. Classificació

 

Albert Ramon aconsegueix per cinquena vegada el títol provincial de partides ràpides

Albert Ramon (Tàrrega) va aconseguir aquest passat diumenge proclamar-se campió provincial de partides ràpides en el torneig celebrat a Mollerussa, amb 9'5 punts de les onze rondes jugades. El sotscampionat ha estat per a Jordi Badia (Torà), que ha superat per millor desempat a Guerau Masagué (Lleida), Joshua Solani (Vallfogona) i Mykola Tuz (Bellpuig).

 

Amb aquest títol provincial de ràpides, ja en suma cinc juntament als aconseguits el 2009, 2010, 2011 i 2012, i agafa en l'historial del torneig a David Monell, que també l'ha guanyat en cinc ocasions, com els jugadors que han guanyat en més ocasions aquest títol.

Joan R. Giribet