El jugador del Torà, Javier Ochoa, és reelegit president de la Federació Espanyola d'Escacs

La població de Torà, amb només 1200 habitants té el privilegi de tenir un club d'escacs històric i que en aquests moments compta amb el president de la Federació Espanyola, Javier Ochoa i el gerent i secretari general, Ramon Padullés.

Javier Ochoa ha estat reelegit aquest mes president per quatre anys més, fins el 2020, acompanyat en el seu equip de treball del toranenc, Ramon Padullés. Tot i moure la major part dels fils espanyols dels escacs des de Madrid, on hi ha la seu de la federació, els diumenges comparteixen equip: el Torà, a la Segona Divisió Catalana.

El jugador del Torà, Javier Ochoa.

 

El Vallfogona guanya el campionat provincial d'escacs llampec

Tornabous va acollir aquest passat diumenge la Festa provincial de final de temporada on es lliuren els premis als millors equips de cada categoria en la competició de lliga, així com als jugadors més destacats. S'aprofita la trobada per acollir també la competició de partides llampec per equips, en la que van prendre part onze equips. La competició va ser guanyada pel Vallfogona, seguit del Tàrrega, que va aconseguir el sotscampionat.

El Vallfogona campió del torneig llampec de ràpides en el seu matx contra l'Ivars.

Ferran Solé continua líder del Torneig de la Delegació a falta de l'última ronda

Ferran Solé, del Lleida, segueix al capdavant de la classificació del torneig de la delegació empatat a punts amb Alejandro Barbero, del Lleida, a qui supera per millor desempat. Els dos jugadors es van imposar amb les peces negres en els seus enfrontaments i són els principals candidats a emportar-se el triomf final aquest proper dissabte. Els segueixen a mig punt Jordi Ferrer, (Balaguer), i a un punt, Àngel Blanch (Pardinyes) i Jaume Rodón (Mollerussa).

El Ferran Solé, jugador del Lleida, líder juntament amb Alejandro Barbero, del mateix club, del torneig de la Delegació de Lleida.

Joan R. Giribet