El claustre de la Seu Vella va ser un any més l'escenari idoni per acollir la quarta edició del campionat d'escacs per equips de partides a cinc minuts. Un campionat organitzat pel club escacs Balàfia i en aquesta ocasió va reunir a tretze equips formats per sis jugadors cadascun.

El monument lleidatà reuneix unes bones condicions per a la pràctica dels escacs i la temperatura també va acompanyar la jornada del diumenge al matí.

El claustre de la Seu Vella de Lleida va ser la sala de joc.

 

El campió del torneig va ser el Vallfogona, seguit del Tornabous, completant el podi el Monzón. L'organització també va tenir en compte als acompanyants als qui va organitzar una visita guiada pel castell de Lleida.

Podeu veure la classificació final i els resultats a l'enllaç de la classificació final.

Raúl Díaz es manté líder de l'Obert de la Delegació

El jugador del Lleida, Raúl Díaz, un cop disputades sis rondes de l'Obert de la Delegació, es manté líder en solitari amb 5 punts. El torneig es presenta força obert en les tres rondes que falten, ja que el segueixen a només mig punt els jugadors del Lleida: Ferran Solé, Alejandro Barbero i Edgar Solé, a més del jugador del Balaguer, Jordi Ferrer.

La partida més interessant del proper dissabte serà la que enfrontarà al principal favorit, Alejandro Barbero, contra l'actual líder: Raúl Díaz.

Podeu veure la classificació i els resultats a l'enllaç de la classificació final.

Joan R. Giribet