El Lleida va acabar diumenge passat el retorn a la Divisió d'Honor amb una excel·lent cinquena posició després de caure a casa davant l'Escola d'escacs de Barcelona (3-7). El Lleida s'ha mantingut regular al llarg de tota la lliga i, fins i tot, ha estat l'únic equip punter capaç de derrotar al campió Mollet.

El proper repte del Lleida és la final de la Copa Catalana que es celebra a Golmés el proper diumenge, amb la participació dels millors equips catalans classificats en equips de quatre jugadors.

El Tàrrega manté la categoria a la Primera Divisió amb un victòria ajustada davant del Jake (4'5-5'5). Per quart any consecutiu, el Tàrrega ha aconseguit la permanència a la categoria de plata dels escacs catalans, gràcies també a un espectacular final de lliga amb quatre victòries seguides, comptant aquesta promoció de permanència.

També cal remarcar les semifinals catalanes de Preferent disputades aquest diumenge amb derrota del Vallfogona davant de l'Hospitalet Bellvitge (3'5-6'5).

 

Alejandro Barbero guanya el Trofeu Centenari Cooperativa d'Ivars.

 

Vista general de la sala de joc.

El jugador del Lleida, Alejandro Barbero, es va emportar el Trofeu Centenari Cooperativa d'Ivars, celebrat aquest passat dissabte a Ivars d'Urgell. El torneig, que va comptar amb jugadors de les demarcacions de Lleida i Barcelona, no es va decidir fins a la darrera ronda gràcies al millor desempat de Barbero davant del GM Aramis Álvarez, del Lleida i màxim favorit. El tercer lloc va recaure en Joan Trepat, del Lleida.

 

Joan R. Giribet