Lloc de la trobada: Bellpuig, Pavelló Poliesportiu.

11 gener 2015

S'ha conclòs la primera jornada matinal de la Copa Catalana fase Territorial de Lleida amb èxit d'assistents i organització, que va tenir lloc en la pista principal del Poliesportiu de Bellpuig. S’hi van reunir 30 equips amb un total de 120 jugadors. Cada equip ha realitzat quatre partides de les vuit que totalitza la competició. Arribats en aquest punt destaca com primer classificat provisional el Lleida-A, seguit en segon lloc del Tàrrega-A. 

Vista general de la sala de joc.

18 gener 2015

La segona jornada de la competició  es realitzà en la segona pista de bàsquet del Pavelló Poliesportiu de Bellpuig, també amb èxit d'assistència i expectació a l'ésser la darrera jornada de la Competició. Els deu trofeus en jocs varen ser exposats des del primer moment del dia. El matí transcorregué sense incidències, destacant el component esportiu de tots els participants. El torneig ha estat arbitrat per en Vladimir Zaiats.

 

Al final resultà guanyador absolut el Lleida A que juga en la categoria de primera Divisió i s'endugué tots els 8 punts de la competició i com subcampió el Lleida B que juga a la categoria preferent i s'endugué 6 dels 8 punts en joc.

L'equip campió de la Copa Catalana-Fase Lleida, el C.E. Lleida A, amb 3 dels integrants. D'esquerra a dreta: Joan Trepat, Alejandro Barbero i Josep Codina. Darrera d'ells, el delegat de la Territorial de Lleida, David Monell.

 

A continuació fem referència a tots els equips que s'endugueren un trofeu, començant per les categories inferiors.

 

10è Trofeu: Mollerussa B

9è Trofeu: Lleida D

8è Trofeu: Tàrrega B

7è Trofeu: Alta Ribagorça

6è Trofeu: Pardinyes A1

5è Trofeu: Guissona A

4rt Trofeu: Bellpuig-Vilanova A1

3r Trofeu: Tornabous A

2n Trofeu: Lleida B

1r Trofeu: Lleida A

 

CLUB D’ESCACS BELLPUIG.