Dissabte 2 de desembre va tenir lloc la tercera edició del Campionat d’Escacs Actius individual d’Edats de la Territorial de Girona. Va tenir lloc a la seu del Club Escacs Gerunda, al Centre Cívic Pla de Palau. La participació va ser molt bona, amb 101 participants repartits en quatre categories: 39 a la de sub8, 25 a sub10, 26 a sub12 i 11 a la sub14. També estaven convocats els nois i noies de sub16 però sense cap inscrit. Cal destacar que una trentena de nens i nenes era el primer torneig federat que han jugat.

Esportivament parlant, a la categoria sub8, Marc Barceló (Tarragona) ha estat el campió imbatut amb 6 punts i mig. Màxim Alexander Gernjak (Gerunda) amb 6 punts ha estat segon i completa el podi en tercera posició en Lluc Gómez (Gerunda) amb 5 punts i mig.

A la categoria sub10, l’Eloi Mollà (Culonge) ha estat el campió invicte amb 6 punts i mig. En segona posició s’ha col·locat en Zhen Jiang (Figueres) amb 6 punts. I tanca el podi en tercera posició i millor desempat en Guillem Pi (Gerunda) amb 5 punts.

Pel que fa a la categoria sub12, en Jordi Viader (Gerunda) ha estat campió en solitari amb 6 punts. Completa el podi empatats en 5 punts i mig en segona posició en Pol Faixedas (Fornells) i en tercera en Liam Valle (Gerunda).

I per últim, a la categoria sub14, en Marc Mallorquí (Gerunda) ha estat l’indiscutible campió de la categoria invicte amb 6 punts i mig. En segona posició s’ha situat l’Ilia Lunin (Platja d’Aro) amb 5 punts, els mateixos punts que el tercer classificat, en Dalmau Palahí (Gerunda).

L’entrega dels premis fou dirigit pel representant del Gerunda en Quim Mundet, acompanyat pel delegat territorial Jordi Díaz. Donem les gràcies a l’organització, a l’equip arbitral i sobretot a les famílies dels nens i nenes per a fer possible aquest bonic torneig.