Dissabte 6 d'abril al Reial Cercle Artístic de Barcelona va tenir lloc una sessió de partides simultànies d'escacs a càrrec d'Elisabet Riera, actual campiona de Catalunya femenina. 


Organitzat per la secció d'esports del Cercle, i amb assistència del president de l'entitat, Josep Feliz Bentz, i el vicepresident Jordi Rollán, més de quinze socis van poder gaudir d'un matí d'escacs amb la campiona de Catalunya.

Un dels vicepresidents de la Federació Catalana d'Escacs, va acompanyar l'Elisabet Riera i va dirigir unes paraules d'agraïment als assistents en nom de la Junta directiva, destacant la importància de visibilitzar els escacs en general, i els escacs femenins en particular. També l'Elisabet va parlar de les bondats dels escacs i reivindicant la participació i visibilització de les dones als escacs.

Agrair al Reial Cercle Artístic la seva iniciativa i sensibilitat vers els escacs, res estrany en una institució amb més de 141 anys d'història i amb una vinculació molt estreta amb la vida cultural, social i artística de la ciutat de Barcelona.


Ramón Caro