El sol i una temperatura agradable ens ha acompanyat tot el dia a Platja d’Aro, cosa que ha fet més agradable la jornada pels visitants i acompanyants. Avui ha estat dia de ronda doble, jornada llarga pels jugadors. Així i tot, s’han donat partides interessants i algunes de molta lluita, amb resultats destacats sobretot a la ronda matinal.

Instants de la segona ronda jugada al matí

Després de tres partides, lideren la classificació amb la totalitat dels punts el francès IM Floryan Eugene i els catalans FM Joan Trepat i IM Pere Garriga. Però un grup de set jugadors es troben a mig punt entre els quals hi ha els quatre primers de rànking inicial. La millor femenina del torneig per millor desempat és la canària WFM Adhara Rodríguez amb dos punts que alhora lidera el premi de millor tram B. L’olotí FM Abel Làzaro lidera provisionalment el tram A amb dos punts, mentre que la grega WIM Ioulia Makka lidera també amb dos punts el tram C i el català Èric Moran lidera el tram D amb un punt.

Instants de la tercera ronda jugada a la tarda

Destaquem que totes les partides del torneig es retransmeten en directe que podeu seguir per diferents canals a més de la web de la Federació Catalana d’Escacs.

Es publica les bases pel Campionat de Llampec del XIII Mediterranean Chess Tournament que tindrà lloc el dimecres 8 de novembre a les 22:00 al mateix Hotel Spa La Terrassa. Obert a tothom.

Àlbum de Fotos

Classificació i resultats

Enllaç de retransmissió chees.com