La direcció de la Federació Catalana d'Escacs informa de la sortida del Jordi Magem com a treballador de la federació i vol expressar públicament el seu agraïment per la seva dedicació i tasques que ha complert com a director tècnic de la FCE. La seva vàlua i entrega han estat molt importants durant aquests anys. Tot i la seva marxa, esperem continuar comptant amb la seva col·laboració en pròxims esdeveniments i projectes de la federació encara que sigui de manera externa.

Per una altra banda, també volem fer extensiu el nostre agraïment a Pere Reginaldo, que també deixa la seva participació com a membre de la Junta Directiva. Per nosaltres, ha estat una persona clau al nostre equip i, sense dubte, el trobarem a faltar.

Els hi desitgem a tots dos el millor en els seus futurs projectes i reiterar el nostre agraïment pel seu compromís i esforç.

Per aquest motiu, la FCE començarà a cercar a les persones adients per tal de cobrir en la més brevetat possible aquestes dues vacants per continuar treballant, creixent i millorant com a equip per donar el millor servei en defensa dels escacs.