Barcelona, en el grup I, i Ateneu Colon i Colon Sabadell, al grup II, els 3 equips amb el 100%

DIVISIÓ D’HONOR

GRUP I

El Barcelona consolida el seu liderat de grup amb una important victòria contra el Mollet. El Cor de Marina guanya el Gerunda que podria ser un rival directe. El Foment Martinenc confirma el seu bon moment amb una clara victòria contra el Sant Cugat. El Terrassa puntua per primera vegada contra la Gramenet i el Sant Andreu aconsegueix una important victòria contra l’Andorra.

La partida Garriga (Mollet) contra Ginés (Barcelona), partida que es va poder visualitzar per a la retransmissió del matx, és interessant, sobretot després de 16.- Cf7+, amb la següent combinació d'Ag5 guanyant la dama negra.

Després de la quarta ronda, el Barcelona continua primer en solitari amb quatre punts, perseguit amb tres punts pel Sant Andreu i Foment Martinenc. Amb dos punts trobem quatre equips: Mollet, Andorra, Cor de Marina, i Gerunda, amb un punt Terrassa i Sant Cugat i amb zero punts la Gramenet.

GRUP II

El Colon Sabadell guanya amb autoritat el Tres Peons i el mateix fa l’Ateneu Colon contra el Salauris. El Barberà derrota amb claredat el Valls i el Platja d’Aro es vol aferrar a la Divisió d’Honor derrotant el Cerdanyola del Vallès, un dels equips més veterans de la categoria. El Figueres també guanya el Lleida que es col·loca com un dels cuers del grup.

Partida González contra Cuartas, segon tauler del matx Barberà-Valls. /Barberà.

Encapçalen la classificació el Colon Sabadell, un dels favorits del grup, i l’equip revelació, l’Ateneu Colon, tots dos amb quatre punts. Els persegueixen Barberà amb tres punts i mig, i Valls i Figueres amb tres punts. Amb un punt i mig trobem el Salauris i Platja d’Aro amb un punt. I tanquen la classificació tres equips que encara no han puntuat: Cerdanyola del Vallès, Lleida i Tres Peons.

Cada setmana es recullen les partides i es publiquen al web, on es poden visualitzar. PARTIDES 

PRIMERA DIVISIÓ

GRUP I

Alguns dels resultats van ser molt ajustats aquesta quarta ronda de la Lliga a Primera Divisió Grup I. Van guanyar per la mínima La Lira al Llinars, el Mataró al Sant Martí. Agustí i Catalunya Escacs Club sí van derrotar àmpliament els seus respectius adversaris Jake i Castelldefels, mentre que la Lira Vendrellenca continua amb pas ferm amb una nova victòria, aquesta vegada contra el Colon Sabadell B. La classificació l’encapçalen les dues Lires, la Vendrellenca i La Lira barcelonina. Llinars i Agustí es col·loquen a només un punt de distància dels líders.

GRUP II

Gairebé tots els partits es van decidir de manera ajustada per victòries de 6 o 6,5 punts. Sant Boi va derrotar el Maragall per 6,5, igual que el Foment B al Comtal. Per 6 a 4 van guanyar Barcelona B al Granollers-Canovelles, Olot a Catalònia-Joviat i el Tarragona al Peona i Peó. La victòria més clara va ser la del Vila Olímpica sobre el Congrés per 7,5 a 2,5.

Matx Sant Boi contra Maragall, Primera Divisió Grup II./Sant Boi.

La classificació l’encapçala l’Olot i el Sant Boi amb 4 de 4, perseguits per Barcelona B i Vila Olímpica amb tres punts. 

Resultats 4a ronda