El torneig femení europeu que es va celebrar el dijous 21 de maig a la tarda, va tenir problemes amb el servidor de la plataforma de Lichess i, malauradament, l’organització es va veure obligada a suspendre’l.

Ja ho vam informar a les participants, però ara en fem difusió per si alguna jugadora més es vol sumar a la iniciativa (FORMULARI D’INSCRIPCIÓ) ja que l’entitat organitzadora, Deutsche Schachjugend, ens ha comunicat que repetirem la fase 1 del torneig el proper dijous 28 de maig, mentre que la fase 2 es disputarà el 4 de juny, tots dos a la mateixa hora prevista (19:30 hores).

 

Recordem que el 28 de maig serà el classificatori i que el dia 4 de juny es jugarà la final entre els 4 primers països de la primera fase, i una final de consolació per a definir els equips de les posicions de la 5a a la 8a.

Us recordem que en el torneig compten les puntuacions de les 20 primeres catalanes de la classificació final, és a dir, que pot comptabilitzar qualsevol jugadora de qualsevol Elo que hagi quedat ben classificada.

 

Volem agrair la participació sense precedents de les 81 jugadores catalanes i més de 700 jugadores al torneig. Vam ser el segon equip amb nombre de jugadores! Només per darrera d’Alemanya, l’organitzadora. També agraïm a totes les que ens vau fer arribar fotografies jugant. En necessitem més!

Us esperem per tornar a gaudir dels escacs el proper dijous. Podeu fer-ne difusió per convidar a familiars, amigues o companyes de club.

I si alguna vol participar retransmetent a Twitch ens ho comuniqueu!

Per visualitzar el torneig: lichess.org/tournament/cHJXGQVz

 

Fins aviat, cuideu-vos i ànims!

Comissió Escacs i Dona