Doblet històric, esforç històric: Liam Caballero Mogilinikov (Ateneu Colon) Campió d'Espanya Sub10 i Sílvia Serradell (Vilafranca) Campiona d'Espanya femenina Sub10.

El Liam Caballero es va mostrar intractable, quedant campió d'Espanya ràpid en solitari, invicte amb 8 punts de 9. D'aquesta manera completa una setmana memorable.

La Sílvia Serradell per la seva banda, va quedar Campiona Femenina, amb 5,5 punts, posant la cirereta al pastís, amb la seva segona Copa.

 

Però ja vam dir que l'objectiu principal nostre era l'esforç, molt per sobre dels trofeus i ho van tornar a fer. En general, l'expedició van poder mostrar tots els coneixements i habilitats que havien après durant la setmana i van pujar el nivell.

 

Marc Mumbrú i Joaquín García Huerta, de Gramanet i Ateneu Colon, van completar la seva excel·lent setmana, amb un 8è i un 12è respectivament.

Gael Saltos del Granollers 26è i Nicolás Garcia, del Dos Torres Sant Cugat, a qui li va mancar una mica de sort, va finalitzar 39è van seguir a molt bon nivell.

Tant a la Laia Cid del Barberà , qui va mostrar la seva qualitat, empatant partida amb l'actual campió d'Espanya, com a la Lola Fernández de l'Espluga, qui segueix impressionant amb el seu esperit de lluita, se'ls va escapar el títol de campiones femenines al darrer moment, en perdre la darrera partida.

Jordi Llobet també amb 5 punts completa una setmana mostrant detalls de gran jugador. Gran experiència la del jove del Mollerussa.

Marcel Madorran de l'Amposta i Carla Prieto del Súria, van pujar les seves prestacions, amb 4,5 punts i un munt de nous aprenentatges.

Tant l'Eloy Puerto de l'Amposta, com Stefan Costache, del Sabadell, com la Maria Chalmeta van finalitzar amb 4 punts. Menció especial per la jugadora del Foment que va anar agafant confiança, finalitzant el torneig amb 2 victòries.

Finalment, tant l'Oliver Garcia Corpas, el talentós Sub8 del Dos Torres, com l'Emma Sergooris van finalitzar amb 3,5.

L'excel·lent jugadora del Granollers va merèixer algun puntet més.

Impagable el paper de les famílies, que han ajudat de valent als seus fills i filles amb el seu incondicional suport.

Tornem a casa amb la maleta plena de ganes i de coneixements per pròxims anys.

Com vam dir el 1r dia a la reunió: "Els Catalans/es, encertarem o ens equivocarem, guanyarem o perdrem, però suarem la samarreta i sortirem amb el cap ben alt"
Han complert amb escreix, no podem estar més orgullosos d'ells. Tanquem amb la frase de la Cristina, la mare del David Ortega: "Seguim plantant llavors".

 

Resultats i classificació Ràpides Sub10
Galeria d’imatges Sub10