Rondes 7a, 8a i 9a

Liam Caballero, del club Ateneu Colon 6è d'Espanya Sub10

Sílvia Serradell, del club Vilafranca, Subcampiona d'Espanya Femenina Sub10

Les darreres rondes han estat molt dures, els nervis eren palpables en molts dels esportistes, alguns per la possibilitat de fer podi i d'altres per intentar millorar els seus resultats i tot i que l'equip federatiu ha intentat minimitzar-ho, era inevitable que en tinguessin una mica, al final no deixen de ser infants de 9-10 anys.

Els catalans han continuat remant i lluitant fins al final, i la consigna d'esforçar-se al màxim s'ha traduït igual que en les anteriors rondes en que diversos dels nostres joves esportistes eren dels darrers a tancar la sala.

Cal destacar el bon ambient entre totes les famílies i els infants i la pinya que han fet, i no cal ni mencionar que d'aquí, tots s'emporten amics nous.

Esportivament com en la majoria de categories i any rere any, els catalans destaquem per tenir el nivell mig més alt de totes les comunitats.

Enguany s'ha escapat el podi general per molt poc, amb un gran Liam Caballero que ha tingut la "mala sort" de jugar contra el campió i el subcampió i que ha quedat 6è de la general i 3è sub9 amb 7 punts. Cal dir que les partides amb aquests dos jugadors es podrien haver decantat cap a qualsevol banda. Molt bon torneig també de Nicolas Garcia 14è, Marc Mumbru 19è i Joquin Marc Garcia 20è.

Pel que fa a les jugadores, Sílvia Serradell també ha fet un gran torneig amb 5 punts i al final ha aconseguit la plata femenina, un podi molt lluitat, doncs fins a 9 jugadores van quedar empatades a 5 punts. Aquí cal dir que tant la Laia Cid com la Lola Fernández també optaven a podi femení però el desempat les ha allunyat de les 3 primeres posicions.

Com s'han esforçat tots molt, farem l'1x1 de la delegació Catalana, doncs no mereixen menys.

Liam Caballero 6è: Increïble la força de joc i intensitat exhibida, qui va fregar el títol a la ronda 8 i va merèixer almenys el podi.

Sílvia Serradell 47è: Subcampiona d'Espanya femenina, una guerrera innata que obté un podi molt merescut.

Nicolas Garcia 14è: L'esportista del Dos Torres Sant Cugat, va mostrar i demostrar-se que és capaç de remuntar situacions difícils.

Marc Mumbrú 19è: L'esportista de la Gramanet tot i començar jugant massa ràpid, va anar evolucionant tant que va arribar a tancar la sala, demostrant que si vol pot.

Joaquin García 20è. L'esportista de l'Ateneu Colon, qui fa un any començava a jugar tornejos, i es frustrava perquè no guanyava partides... s'ha convertit en un dels millors sub10 en temps rècord.

Luka Escobar 28è: L'esportista del Tres Peons, que ha estat sempre dels que s'han esforçat des del començament sense necessitat de dir-li res.

David Ortega 31è. El petit gran jugador del Cerap Riudoms, un lluitador incansable que va rebutjar fins a dos cops les taules a la darrera partida per intentar guanyar.

Gael Saltos 35è: L'esportista del Granollers després de caure derrotat a primera ronda per córrer massa, va fer un canvi radical i va entendre que s'ha de pensar en totes les jugades.

Lluc Guiu 37è: L'esportista de La Gran Penya no va tenir un bon joc en tot el torneig i tot i així va aconseguir fer 5,5 punts, això ja parla molt del seu nivell, que de normal hauria lluitat per estar entre els 10-15 primers.

Jordi Llobet 43è: L'esportista del Mollerussa va tenir un molt bon joc i la classificació no reflecteix el nivell que va demostrar tenir, això sí, al bowling va estar intractable.

Stefan Costache 50è : L'esportista del Sabadell és un altre lluitador innat, sempre amb partides llargues, no es dona mai per vençut.

Laia Cid 55è: La "tímida" del grup però que al tauler dona molta guerra, se li va escapar l'or femeni a la darrera ronda en una partida superior.

Lola Fernández 60è: L'esportista de l'Espluga de Francolí, una de les revelacions femenines catalanes que va començar a jugar fa només un any i mig i que ha tingut una evolució espectacular. En el campionat va acabar amb 5 punts, empatada amb les jugadores que van fer podi.

Emma Sergooris 75è: L'esportista del Granollers, tant o més tímida que la Laia, va tenir la mala sort d'haver de jugar contra tres catalans però ha millorat molt els darrers mesos.

Víctor Permanyer 76è: L'esportista del Llinars després de tres derrotes seguides i on podria haver-se enfonsat, va seguir lluitant i va aconseguir remuntar amb dues bones victòries en les dues darreres rondes.

Eloy Luque 95è: L'esportista de l'Amposta era a priori un dels jugadors més novells i dels que més ràpid jugava!! però va saber reconduir-ho i va fer uns meritoris 4 punts.

Arnau Silva 100è: L'esportista del Gramenet, el tímid dels nois, sap fer cas dels consells i els aplica a les partides ràpidament, no li traurem l'ull de sobra perquè intuïm una evolució molt ràpida.

Marcel Madorran 108è: Igual que el seu company de l'Amposta, el Marcel era un dels novells del grup, tot i així no es va desanimar en cap moment.

Oliver Garcia 119è: El mitjà dels Garcia Corpas del Dos Torres Sant Cugat pot semblar que va fer un mal torneig amb els seus 3 punts però no oblidem que és un valent que lluita en una categoria superior, ja que ell és sub8. No dubteu que pel joc desplegat, en la seva categoria estaria molt molt més amunt.

Carla Prieto 135è: L'esportista del Súria és la simpatia personificada, una jugadora que ha aportat molt bon ambient al grup. Tot i que li costa concentrar-se i no jugar ràpid, l'esforç que ha fet, després d'arribar a un acord amb ella, ha estat brutal, arribant a fer 2 partides de 3 hores en les rondes dobles que ni la família s'ho creia. Més orgullosos no podem estar.

Maria Chalmeta 141è: L'esportista del Foment, experta a posar dels nervis al seu pare per jugar de pressa, si ve no ha aconseguit jugar poc a poc en totes les partides, sí que ho ha fet en unes quantes, si continua així a poc a poc anirà millorant.

Tenim pedrera, tenim futur

 

Resultats i classificació Sub10
Retransmissió Sub10
Galeria d’imatges Sub10