Arribem a l'equador del torneig i el cansament es comença a notar, amb partides més dures i llargues i on els erros no forçats comencen a aparèixer, especialment es nota en les rondes de la tarda. Tot i això, els catalans estem donant guerra, lluitant totes les partides jugada a jugada fins i tot quan estem perduts.

 

Tant és així que en les rondes 4 i 5, de les 5 últimes partides, 4 eren de catalans!! i en ambdues hem tancat la sala. Al matí han tancat la sala el Gael Saltos, la Lola Fernadez i el Lluc Guiu cap a les 14:00 i a la tarda semblava que el Marc Mumbru s'emportaria el títol de "pensaire" del dia acabant a prop de les 9 del vespre, impressionant si tenim en compte que precisament és un esportista que hem de lluitar perquè no jugui ràpidament, però... tornant cap a l'hotel ens hem adonat que encara quedava una partida, la de l'Emma Segooris!! que ha tancat la sala passades les 9 de la nit i que s'emporta el títol de "pensaire" del dia de forma molt merescuda.

En la part esportiva, aquesta cinquena ronda ja s'ha aconseguit que tots els catalans hagin puntuat, molt important per donar una injecció de moral amb alguns esportistes de la part baixa de la classificació.

La 6a ronda ha passat el que tard o d'hora havia de passar i que fins llavors havíem pogut "evitar", 3 enfrontaments entre catalans, molt disputats. Com no podia ser d'altra manera una altra jornada en què dels darrers a acabar han estat catalans, en aquest cas l'Arnau Silva, que està millorant partida a partida i el matx entre Luka Escobar i Nicolas Garcia, en una partida molt lluitada.

Després d'aquesta 6a ronda per la part alta ens trobem a Liam Caballero amb 5 punts i Nicolas Garcia i David Ortega amb 4,5.

Menció especial per les famílies que ens estan ajudant molt a mantenir la filosofia de restar importància als resultats i que han aguantat molt bé aquestes jornades maratonianes i de calor intensa, donant suport als seus fills en tot moment.

Aquesta tarda descans molt necessari per recarregar piles i afrontar amb energies renovades les tres darreres partides de la competició.

 

Resultats i classificació Sub10
Retransmissió Sub10
Galeria d’imatges Sub10