A les instal·lacions de la Federació Catalana d’Escacs, entre els diez 27 i 30 de desembre de 2023, ha tingut lloc una nova edició del Memorial Arturo Pomar. Aquest torneig dedicat al Gran Mestre Mallorquí prodigi dels escacs que visqué molts anys a Catalunya, ha consistit en dos tancats de sis esportistes de dues categories d’edats, la de Sub10 i Sub12.

A la categoría Sub10, el campió ha estat en Pau Bru (Ateneu Colon) que ha finalitzat el torneig de forma invicta amb 4,5 punts de les 5 partides jugades. En segona posició, s’ha situat en Naoki Jiménez (Ateneu Colon) amb 4 punts, i tancant el podi, en tercer lloc, en Joan Villa (Peona i Peó) amb 3,5 punts. Completa el grup en Nil Iglesias (Castellar del Vallès), Oceane Clerc (Amposta) i David Ortega (Saluaris).

A la categoria Sub12, la competició ha estat força més igualada que la de Sub10. Finalment, el campió ha estat, per millor desempat, en Philippe Arnau Delgadillo (Peona i Peó) amb 3,5 punts, amb els mateixos punts que el segon classificat en Marc Berrozpe (Gramenet). En tercera posició s’ha situat en Gonzalo Hijarrubia (Cerap Riudoms) en 3 punts. Completa el grup l’Ivan Arjona (Jake), en Jan Martínez (Cerdanyola del Vallès) i en Biel Amat (Ateneu Colon).

En la cerimònia d’entrega dels premis, han estat presents l’Eduard Pomar, fill d’Arturo Pomar, el president de la Federació Catalana d’Escacs Pepo Viñas, i la Marina Ponsa.

 

Galeria fotogràfica

Resultats i classificació Sub10

Resultats i classificació Sub12