REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, al carrer Sant Adrià, 20, per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST, les actes dels partits de la Lliga Catalana, corresponent a la segona ronda de Tercera Categoria de Barcelona, entre els equips: Navarcles C - Abrera i Navarcles B - Balsareny Sallent C.

VIST, l'explicació del club Navarcles que diu que es van equivocar i els jugadors de l'equip B van jugar a l'equip C i els de l'equip C van jugar a l'Equip B.

ATÈS, el que diu el Reglament de la Lliga Catalana de la FCE:

Article 11.1

11.2 En totes les categories, els jugadors hauran d’alinear-s’hi per rigorós ordre de forces; És a dir, que un jugador mai no pot jugar en el mateix equip, darrera d’un altre amb número superior (teòric més fluix). Es a dir, que no es poden canviar els jugador lliurament d’un equip a l’altre, el jugadors titulars no poden jugar en un equip inferior.

RESOLUCIÓ:

Per la present resolució s’acorda:

  1. Donar per perdut el punt global del partit a l'equip de Navarcles C en el matx: Navarcles C - Abrera B per alineació indeguda. El Navarcles perd per 0-4.
  2. Donar per bo el resultat del partit Navarcles B - Balsareny Sallent C per 1-3.
  3. Les partides comptaran per elo amb el resultat real del matx.

Contra aquesta resolució pot interposar-se en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat davant el Comitè d’Apel.lació de la Federació Catalana d’Escacs.

Comitè de Competició de la FCE

Barcelona, 04 de febrer de 2016