CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Un combinat de jugadors del país, encapçalats pel Gran Mestre Marc Narciso, viatjarà fins a Eslovènia per enfrontar-s’hi en el marc del Campionat d’Europa d’Escacs per equips

Un combinat de jugadors catalans s’enfrontarà a Eslovènia en un matx d’exhibició que organitza la Delegació del Govern als Balcans. La selecció catalana la formen cinc jugadors del país: un Gran Mestre, un Mestre Internacional, la millor jugadora, el millor sub-18 i el millor sub-16. En aquest cas, els encarregats de representar Catalunya en aquest matx internacional són el Gran Mestre Marc Narciso, de l’Ateneu Colon; el Mestre Internacional Pere Garriga i la Mestra Internacional i Gran Mestra Femenina Ana Matnadze, tots dos del Club d’Escacs Mollet; i el Mestre FIDE Guerau Masagué i en César Alcalá, tots dos del Club d’Escacs Barcelona.

El matx, que es disputa el dimarts 9 de novembre a partir de les tres del migdia, s’emmarca dins del Campionat d’Europa d’Escacs per equips, que comença el dia 11. L’enfrontament tindrà lloc a la ciutat de Terme Čatez, a prop de la capital eslovena. El combinat de jugadors contrincants segueix el mateix patró que el català: un Gran Mestre, un Mestre Internacional, la millor jugadora, el millor sub-18 i el millor sub-16. Tots els jugadors s’enfrontaran entre ells amb els dos colors. Per tant, cada jugador jugarà deu partides, cinc amb blanques i cinc amb negres. El ritme de joc serà de 5 minuts per jugador més 3 segons d’increment per jugada efectuada.

L’objectiu d’aquest matx d’exhibició, organitzat per la Federació Eslovena d’Escacs i la Delegació del Govern als Balcans, amb la col·laboració de la Federació Catalana, és el de consolidar la relació entre Eslovènia i Catalunya com a capitals de l’escena escaquística europea, i d’aquesta manera refermar l’agermanament de les dues federacions. 

Enllaç al web del Departament d'Acció Exterior i Govern Obert

Altres enllaços

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr