ORGANITZA: Federació Catalana d'Escacs

DATES: Del 30 de març al 2 d’abril de 2018

LOCAL DE JOC: El campionat se celebrarà a la localitat de Vila-seca (La Pineda) a l’hotel **** Palas Pineda, carrer Muntanyals 5

RITME DE JOC: 90 minuts per jugadora més 30 segons d’increment per jugada.

SISTEMA DE JOC: 
El torneig es disputarà per sistema suís a 5 rondes, si el nombre de participants ho permet. La Federació es reserva també el dret de modificar el sistema de joc en funció del nombre de participants al torneig.

RETARD: El temps màxim per presentar-se davant del tauler és de 30 minuts des de l’inici establert de la ronda.
HORARI Reunió de benvinguda: dia 30 de març a les 10:00 h.

  •  RONDA 1: divendres, 30 de març, a les 10:30 h.
  •  RONDA 2: divendres, 30 de març, a les 16:30 h.
  •  RONDA 3: dissabte, 31 de març, a les 10:00 h.
  •  RONDA 4: diumenge, 1 d’abril, a les 10:00 h.
  •  RONDA 5: dilluns, 2 d’abril, a les 9:30 h.

L’entrega de trofeus es realitzarà al finalitzar l’última ronda el dia 2 d’abril.

INSCRIPCIÓ: La quota d’inscripció del torneig és gratuïta.

INSCRIPCIÓ DE LES PARTICIPANTS
Mitjançant imprès publicat en aquesta circular. Data límit d'inscripció: 16/03/2018

ALLOTJAMENT I CONDICIONS ECONÒMIQUES
HOTEL
L’hotel oficial és l’Hotel **** Palas Pineda
Les jugadores classificades tenen les despeses d’allotjament i pensió completa pagades en habitació doble des de l’entrada a partir de les 12 hores del dia 30 març a l'esmorzar del dia 2 d’abril.
En cas de ser menors d’edat, les participants han d’anar acompanyades per un/a adult responsable. Si l’adult no és el pare, mare o tutor ha d’entregar una autorització signada per un d’aquests. La Federació Catalana d’Escacs es reserva el dret d’admissió de l’acompanyant.

PREUS D’HOTEL PER A ACOMPANYANTS
Els acompanyants o jugadores no classificades que vulguin allotjar-se a l’hotel ho hauran de comunicar en l’enllaç esmentat a l’apartat anterior.

El preu de l’allotjament de l’habitació doble amb pensió completa des de l’entrada a partir de les 12 hores del dia 30 de març a l'esmorzar del dia 2 d’abril és de 42€ per persona i nit.

PAGAMENT DE L’HOTEL
El pagament d'allotjaments dels acompanyants i jugadores no classificades s'ha d'efectuar mitjançant ingrés al compte de la Federació Catalana d'Escacs a LA CAIXA ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant nom i cognoms de la jugadora + femení.

PREMIS I TROFEUS

• 1a classificada: 300 € + trofeu Títol de Campiona Absoluta de Catalunya Participació al Campionat d’Espanya Absolut 2018 Inscripció gratuïta a tots els tornejos del Circuit Català 2018 Plaça pel Campionat de Catalunya Femení 2019
• 2a classificada: 200 € + trofeu Participació al Campionat d’Espanya Absolut 2018
• 3a classificada: 150 € + trofeu Participació al Campionat d’Espanya Absolut 2018

El lliurament de trofeus tindrà lloc el dia 2 d’abril després de la darrera partida, a la mateixa sala de joc.

MOLT IMPORTANT: Els premis en metàl·lic, les dietes i resta de condicions econòmiques serà pagats, un cop finalitzat el torneig, per transferència bancària, amb la retenció fiscal corresponent.


La Federació enviarà a cada jugadora, per correu electrònic, el rebut corresponent.
Per rebre la transferència del premi caldrà el següent:
1. Enviar per e-mail a la federació (federacio@escacs.cat) el DNI escanejat.
2. Enviar per correu ordinari, missatger, o en propi mà, l’original signat del rebut que prèviament haurà enviat la Federació (no val el document escanejat, ha de ser l’original).
3. Indicar un número de compte bancari (IBAN) on vol rebre la transferència.
Un cop rebuda tota la documentació a la Federació es procedirà a efectuar el pagament. Les premiades tindran 30 dies, des de la data del correu electrònic que envia la Federació, per presentar tota la documentació. Un cop sobrepassat el termini, es considerarà que la premiada renuncia als seus drets i a qualsevol reclamació dels premis.

PLACES PER AL CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT DE L’ANY 2018
La primera, segona i tercera classificada tindran les despeses d'estada, com a mínim en habitació doble, a càrrec de la Federació en l'establiment que s'indiqui i l’inscripció al Campionat.
Les participants al Campionat d’Espanya Absolut 2018 disposaran d’entrenament i acompanyament abans i durant aquest torneig*.
*A determinar l’entrenador i el nombre de sessions