ENTREGA D'ALINEACIONS:

El dia anterior de la ronda de joc, abans de les 15:00 hores, heu de fer-nos arribar per correu electrònic a resultatsonlinefce@gmail.com les alineacions dels equips, per aquells que tinguin 5 integrants. Els equips que tenen 4 integrants es farà l’alineació per defecte.

En el cas de no rebre les alineacions abans de l’hora indicada, es farà l’alineació per defecte.

 

ENTREGA DE RESULTATS:

Els resultats els han d’enviar tots els delegats dels equips abans de les 19:30 hores del dia de joc al correu següent: resultatsonlinefce@gmail.com Si es té qualsevol incidència o algun resultat equivocat, ho podeu comunicar al mateix correu. Es demana que s’envii l'acta en excel amb els noms i cognoms dels esportistes i els seus contraris, més el resultat. El nick de l’esportista no és vàlid per posar-ho.

Per agilitzar la feina del delegat, hem creat una acta per introduir els resultats de cada ronda. 

ACTA

ANTICHEATING:

En el cas que es reclami d’anticheating s’ha d’afegir a les observacions de l’acta del matx i enviar-ho als correus de resultatsonlinefce@gmail.com  i amb còpia al federacio.escacs@gmail.com.  Tota reclamació que es faci per una altra via (whatsapp, xarxes socials, etc....) que no sigui la de l’acta, no serà acceptada per l’organització.

 

MODIFICAR EL NOM I COGNOMS A LA SESSIÓ ZOOM:

Per tal d’evitar confusions entre els diferents nicks de Chess24 i el del Zoom, i facilitar la recerca dels diferents esportistes, es demana a aquests que, un cop entrin al zoom, modifiquin el nom que els hi surt en aquest programa i indiquin el nom real i el nick de Chess24 entre parèntesi.

Com modificar el nom al programa Zoom?

  • Quan s’entra al programa Zoom, demana el nom per confirmar.
  • En el cas que no surti, un cop dins del programa, es clica “participantes” al menú de sota.

zoom1.PNG

  •  A la dreta apareixerà un menú amb les persones de la reunió. Clicant sobre el nom de la persona apareix “silenciar” i “más”. Clicant a más apareix “renombrar” és llavors quan surt un menú al centre de la pantalla amb l’opció a modificar el nom.
zoom3.PNG

 

PER REPTAR AL CONTRARI

L’esportista de peces blanques ha de reptar el seu contrari, el que està indicat a la pàgina d’aparellaments de chess24 (apareix el Nick amb el que heu de buscar el contrari). Per reptar-lo teniu unes indicacions en el següent enllaç (per reptar contrari) i a la pàgina de chess24 (Aparellaments).

Per indicar el ritme de joc s’ha de clicar a avançades i afegir el 15 minuts +5 segons d’increment. En el cas que no hi hagi increment i s’adoni un dels dos esportistes abans de la 5a jugada, podran repetir la partida. En el cas que hagi superat aquest número no es podrà tornar a repetir.

Important:  tots els esportistes han de tenir activat en el seu perfil l’opció de que els hi enviïn els reptes (tot i que està per defecte).

 

A les rondes anteriors van haver partides que no es van jugar per diferents motius i es van haver de jugar durant la setmana. De vegades és perquè no s’ha vist que el repte està fet. Els reptes els trobareu a la part superior dreta del menú de Chess24 i, quan estan actius es veuen perquè els peons del repte estan en moviment.  

 

 

Així doncs, l’organització del torneig demana que, en el cas que realment no es rebi el repte o l’acceptació d’aquest, intenteu localitzar el vostre rival pel xat de la plataforma de joc Chess24. Un cop trobat, a sota el nom del contrari, hi ha la icona d’un sobre, clicant-hi li podeu enviar qualsevol missatge.

El contrari rebrà la notificació que li apareixerà a la part superior dreta del seu menú a Chess24.

notificació2.PNG

 

En el cas que no es resolgui el problema, s’haurà de comunicar la incidència al delegat de l’equip i aquest parlar pel xat del Zoom amb els supervisors. Amb tots aquestes solucions s’intentarà jugar la partida entre els adversaris que no es troben.

Afegir que si els esportistes no surten actius a chess24, el seu delegat haurà d'ajudar a través del xat del Zoom a fer la partida.

Finalment, la resolució en el cas que no es jugui la partida, i els dos esportistes estiguin actius a Chess24 i al Zoom, serà posar el resultat per defecte de 0-0, sense adjudicar el punt a cap dels dos adversaris. Si un dels dos esportistes no hi està, es declararà incompareixença.

 

PER PODER JUGAR

Recomanen jugar amb ordinador o portàtil. Les tablets i els mòbils amb l'App de chess24 donen algun problema de "lag", o temps d'espera, i algun esportista ha perdut abans de poder començar a jugar.

En tot cas, intenteu jugar des del navegador i no des de l'aplicació.

Si a l'aparèixer la ronda no salta la partida, pot ser que hi hagi "lag". A dalt a la dreta apareix un "tornar a la partida...". punxant-hi es força més la pàgina perquè et porti al tauler. Hi ha 30 segons per reconectar.

 

DURANT LA RONDA:

Es demana que si s’han de dirigir a l’àrbitre principal o qualsevol altra persona, ho facin pel xat del propi zoom. El botó per accedir-hi es troba a la part inferior de la pantalla i el xat apareixerà a la part dreta de la pantalla. Allà podeu dirigir-vos a una persona en concret o a tots els assistents al zoom.

A l’enllaç de chess-results que adjuntem (ENLLAÇ) es pot trobar els matxos i la composicions de l’equip de la ronda. A l’enllaç de Chess24 trobareu els nicks dels contraris. Recordeu que cada esportista juga contra els 4 esportistes de l’altre equip tal i com indica els quadres següents:

 

Actualment, totes les partides començaran a la mateixa hora: 

  • Ronda 1: 16:00
  • Ronda 2:16:45
  • Ronda 3:17:30
  • Ronda 4:18:15