CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Ramon Cosialls, nou campió provincial sub-18

Els campionats provincials d'edats classificatoris pels campionats catalans ja han acabat en les fases prèvies de Lleida i amb elles tenim els nous campions provincials.

Ramon Cosialls Ris (Almenar) és el nou campió sub-18. Amb només 16 anys i sotscampió sub-16 l'any passat, Ramon ha donat la sorpresa imposant-se al segon classificat i favorit, Édgar Solé (Lleida).

Joel Anglès (Tàrrega) suma el seu primer títol important amb el campionat sub-16. Amb només 14 anys, és un dels millors jugadors de la cantera del Tàrrega, tal com ho va demostrar imposant-se al favorit i sotscampió, Guerau Ripoll (Lleida).

A la categoria sub-14, Guerau Masagué (Lleida) va fer bons els pronòstics i va repetir el títol aconseguit l'any passat. El seu joc sòlid demostra que és una ferma promesa dels escacs lleidatans que l'ha portat amb només 13 anys a ser el primer taulell del Lleida B i que ben aviat el veurem al primer equip. El sotscampionat ha anat a parar a mans de Vinyet Palau (Alcoletge) que només va perdre la partida davant del campió.

La categoria sub-8 ha estat dominada per Guillem Visa (Ivars), que el mes passat ja va aconseguir el campionat sub-10. Una bona promesa dels escacs si segueix progressant així. Entre els dos campionats ha guanyat totes les partides. El sotscampionat ha estat per Roger Domènech (Lleida).

 D'esquerra a dreta: Guerau Ripoll (Lleida), Guillem Visa (Ivars) amb el delegat provincial Jaume Ribera, Vinyet Palau (Alcoletge), Joel Anglès (Tàrrega), Guerau Masagué (Lleida), Ramon Cosialls (Almenar), Édgar Solé (Lleida) i Montse Mínguez (regidora de l'Ajuntament de Lleida).

Classificació final de totes les categories

 

Daniel Sastre i Guillem Visa campions sub-12 i sub-10

Els campionats territorials d'escacs base ja van treient als primers campions. Les categories sub-12 i sub-10 han acabat aquest passat dissabte.

El campionat sub-12 ha comptat amb la participació de 22 jugadors i el campió ha estat Daniel Sastre (Lleida) amb 5'5 punts, seguit a un punt de distància per tres jugadors: Joan Pedra (Balaguer), Gerard Vendrell (Balaguer) i Antonio Gassó (Balàfia-Adejo).

El campionat sub-10 ha comptat amb 25 jugadors i el campió ha estat Guillem Visa (Ivars) que s'ha imposat en les sis partides disputades. Tot i tenir només set anys, s'ha imposat a jugadors d'edat superior demostrant una molt bona base. El podi ha estat completat per Pau Bergé (Vallfogona) i Guerau Benseny (Lleida), tots dos amb cinc punts.

La resta de torneigs (sub-8, sub-14, sub-16 i sub-18) segueixen al Centre Cívic de Balàfia els dissabtes a la tarda.

Informació categories