Les classes en obert estan destinades als esportistes de les categories de sub-8 a sub-18 i amb llicència federativa en vigor. Les classes consisteixen en sessions d’entrenaments un dissabte de cada trimestre i en el local de joc on s’indiqui. Aquest local serà rotatori en les seus dels clubs amb més assistents a les sessions.

La primera classe serà el dissabte, dia 9 de novembre, a l’Edifici L'AMISTAT - 2a planta, Local Club Escacs Mollerussa (C/ Ferrer i Busquets 90) de Mollerussa. Els altres dos dies d’aquestes classes seran el 7 de març i el 23 de maig de 2020.

Aquesta sessió d’entrenament serà de manera presencial. L’horari serà de 16:00 a 20:00-

L’entrenador serà el MF Oussama Adel Lahchaichi.

Hi haurà un mínim d’alumnes per grup (un mínim de quatre alumnes i un màxim de vuit). En funció dels alumnes interessats i dels nivells dels alumnes es decidiran els grups que es faran. El nombre d’entrenadors dependrà dels grups que finalment es facin.

Seran grups en obert, el que vol dir que tots els alumnes interessats en formar part d’aquests grups de la Federació Catalana d’Escacs podran accedir als mateixos.

Aquesta sessió d’entrenament te un cost econòmic de 10€ i no s’assegura la plaça fins que no s’ha efectuat el pagament al número de compte de la Federació Catalana d’Escacs: Caixabank ES28 2100 0804 3002 0084 8216 indicant ELLEIDA + el nom i cognoms del participant.   

Per apuntar-vos, s'ha d'omplir el següent formulari. Un per a cada nen. La data límit per fer les inscripcions és el dia 6 de novembre del 2019.

FORMULARI

Els components d’aquests grups tindran l’opció posterior de formar part de les tres concentracions de cap de setmana que la Federació Catalana d’Escacs te previstes realitzar per aquest curs 2019-2020. La informació d’aquestes concentracions i el seu cost es donarà tant bon punt es vagin concretant les mateixes.

Avancem que la data estipulada per a la primera concentració serà els dies: 16 i 17 de novembre.

De la mateixa manera, la Federació comptarà amb l’entrenador d’aquestes classes en obert per continuar col·laborant en les activitats programades.

PUBLICITAT:                  

La Federació Catalana d’Escacs té la voluntat de fer difusió de l'esdeveniment tant a la premsa com a les xarxes socials, pel què prendrà i publicarà imatges, així com les dades mínimes necessàries per fer les classificacions i aparellaments. Per la qual cosa, al formalitzar la inscripció els participants autoritzen a l’organització a publicar imatges del torneig en les quals hi apareguin per tal de fer difusió de l’activitat. Igualment, es dona permís per publicar fotografies, vídeos i les dades mínimes a d’altres empreses col·laboradores de l'esdeveniment.