Aquest matí, en front de Múrcia, s’ha aconseguit una important victòria. El primer punt ens l’ha donat la Joana com gairebé sempre. Després al Víctor li ha caigut la bandera quan s’ha apurat molt en una posició molt complicada. Tot seguit l’Héctor aconsegueix les taules –poc abans el rival les havia rebutjat- que ens donaven virtualment el matx. Tots vèiem que la Laura, en un gran estat de forma, aconseguiria la victòria. Així ha estat i també com gairebé cada dia, hem tancat la sala.

 

Quan han obert el menjador hem anat a dinar i a les 15 hores, sabent l'alineació dels rivals, el Michael està preparant el gairebé decisiu matx de la tarda contra Madrid. És el que va líder i només s’ha deixat 2,5 punts. En aquests moments, i un cop feta la preparació, estan descansant abans de la partida.

Demà al matí, darrera ronda contra Andalusia pel podi.

Aquest matí s’ha guanyat clarament el matx i tot està obert encara. S’han de guanyar els tres partits que queden. Tot passa per guanyar demà al matí a Múrcia i a la tarda possiblement lluitar amb Madrid pel podi i fins i tot pel primer lloc.

 

Un cop conegudes les alineacions de demà preparen les partides amb el Michael i aprofitar la tarda lliure per desconnectar una mica. El cel està ennuvolat i l’aigua de la piscina freda. Ningú anava al parc aquàtic així que es queden jugant amb els amics d’altres comunitats. La majoria es coneixen d’altres temporades.

Abans de començar la ronda ens han fet la foto d’equip pel butlletí del torneig. A les cinc en punt comença la segona ronda.

Aquesta tarda les coses no han anat tan be. Ens hem apurat molt de temps i això ha fet que no es fessin les millors jugades. La Joana ha estat la primera en acabar i amb victòria. Després només l’Hèctor ha pogut sumar mig punt i s’ha perdut el partit per la mínima. Igual que al matí, hem tancat la sala. La darrera partida ha estat la del Sergi que ha jugat molta estona amb molt poc temps.

Encara no hi ha res perdut, però amb només 6 rondes no ens queda marge d’error si volem guanyar. Imagino que heu estat seguint les partides per internet. Demà també la podreu seguir a partir de les 10h. Juguem al tercer tauler repetint negres i son tres partits els que es retransmeten en directe. Només tres equips estan amb els 4 punts i per tant si guanyem les dues properes rondes poden arribar amb moltes possibilitats.

A veure si demà podem celebrar amb una victòria el sant de la Joana.

 

Be, ja ha començat el Campionat d’Espanya de Seleccions SUB-14. Ahir vàrem arribar poc després de les 8h del vespre a l’aeroport de Santiago. Ens vingueren a buscar en dos cotxes. Primer, vàrem marxar les noies i jo mateix per poder estar a la reunió de delegats, i el Michael es va quedar amb els nois esperant que el taxi deixés als andalusos a l'hotel. A la reunió de delegats es va canviar el descans de demà al matí per la tarda. Es va preferir jugar al matí i així disposar de tota la tarda lliure. Ens fan un preu especial a tots els participants en un parc aquàtic aquí a Padrón.

Finalment, a quarts d’onze vàrem entrar tots junts a sopar. Encara faltava alguna selecció més per arribar i per això l’aparellament no es va fer fins gairebé les dotze de la nit.

Avui després d’esmorzar, el Michael ha preparat les partides i a les 10h estàvem a la sala per començar. Després d’uns breus parlaments ha començat la ronda. Hem guanyat el matx per 3-1. Hem tingut una mica de sort ja que també hagués pogut ser un 2-2. De fet, només els canaris (els rivals de la tarda) han aconseguit el 4-0. 

Ja hem dinat, i un cop coneguts els jugadors canaris que jugaran la segona ronda, el Michael està preparant el matx.

Aquesta nit més.

Tot a punt per participar en el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques sub-14 que se celebra entre els dies 23 i 26 de juny a Padrón (Galícia).

La Selecció Catalana sub-14 d'aquest any està formada per: 

  • SERGI LÓPEZ PAJUELO
  • HÉCTOR SAMA SALINAS
  • VÍCTOR ALVÁREZ ALBIOL
  • JOANA ROS ALONSO
  • LAURA POVILL CLAROS 
  • ANAÏS GARCIA RAMOS

Molta sort a tots.

Equips participants logo de la federacion

Circular FEDA

Reglament

La selecció catalana sub-14 ha obtingunt la segona posició del Campionat de Seleccions Autonòmiques sub-14 que s'ha celebrat a San Javier (Múrcia). La primera posició ha estat per a la selecció Andalusa. La selecció catalana estava formada per Gerad Ayats, Ferran Solé, Hector Sama, Andrea Jausàs, Joana ros i Diana Arias. L'entrenador ha estat Michael Rahal i la Delegada Federativa Imma Montoliu. La selecció catalana només va perdre un partit per la mínima contra els guanyadors de la competició. Cal destacar l'actuació de l'Andrea Jausàs que va guanyar totes les partides. MOLTES FELICITATS A TOTS.

 

Dimecres de Sant Joan, 4a i 5a ronda.

En la 4a ronda Catalunya s’enfrontava amb Múrcia, en principi érem l’equip favorit, però el nostre objectiu apart d’aconseguir la victòria era guanyar el màxim de punts per que en cas d’empats tenir millor desempat, i així ha estat guanyant el matx per 4 a 0.

Catalunya                             Múrcia

1 Ayats Llobera, Gerard  1 - 0 Guerrero Mendez, Jesus  

2 Solé Pijuan, Ferran      1 - 0 Sabater de Ibarra, Miguel Angel    

3 Jausas Lopez, Andrea   1 - 0 Lopez Garcia, Maria Pilar   

4 Ros Alonso, Joana       1 - 0 Ceron Amaguaya, Cindy

Realment ha estat un matx que molt aviat ja s’han decantat totes les partides a favor de Catalunya, i poc a poc s’han anat decidint totes. L’última partida en acabar ha estat la de Ferran Solé, que possiblement era la menys decidida, però l’esforç i insistència de Ferran ha anat agafant espai fins a acorralar al seu rival, que no ha tingut més opció que abandonar.

Aquesta victòria ha donat una pujada anímica a l’equip català, que ens tornava a situar a opcions a podi.

La 5a ronda ens ha enfrontat amb Madrid i era el matx clau, no es podia fallar si volíem mantenir les opcions, i els nostres jugadors i jugadores així han entès el missatge i les ganes de continuar a dalt, aconseguint un molt valuós 2’5 a 1’5.

Múrcia                                      Madrid

1 Ayats Llobera, Gerard  0.5 - 0.5 Plazuelo Pascual, Juan

2 Sama Salinas, Hector     0 - 1      Lianes Garcia, Marcos

3 Jausas Lopez, Andrea     1 - 0      Guillo Longares, Cecilia              

4 Ros Alonso, Joana         1 - 0       Andrade Sandoval, Bianca

Clarament no hi havia equip  favorit, excepte que el primer taulell de Madrid és l’actual campió d’Espanya. Però nosaltres sortíem amb el petit avantatge moral, ja que nosaltres veníem d’una victòria contundent al matí i Madrid venia d’una derrota amb Andalusia que els feia perdre l’opció de campions.

Ha estat un matx, amb molta tensió, ja que l’equip que guanyés es quedava amb clara opció a podi, tot i així a les dues hores de partida Hèctor i Joana tenien una posició inferior, Gerard i Andrea una posició igualada.

Andrea ha estat la primera d’acabar que ha guanyat una peça i la rival queda a una jugada de mat imparable, la segona partida en acabar ha estat Joana i ha estat la partida més emocionant i renyida, ja que després d’estar inferior, una mala combinació de la rival fa que li quedi un cavall atrapat, tot i que no era fàcil per arribar a menjar-se el cavall i més si comptem que la jugadora catalana ja feia molta estona que jugava als 30 segons, mentre la jugadora madrilenya li quedava prop d’una hora, finalment Joana es queda amb peça de més, arribant a un final de torre, alfil i peó de torre contra torre, a partir d’aquí Joana ha jugat amb molta seguretat fins arribar a que la coronació d’aquest peó ha estat imparable.

Ja teníem dos punts, amb Hèctor clarament perdut i Gerard amb peó de més, però també jugant als 30 segons quan el seu rival Juan Plazuelo tenia més de 15 minuts, Gerard ha repetit aconseguint les taules i així ens donava la victòria a l’equip.

Això ens posa en segona posició i essent l’equip amb millor desempat, i haurem d’esperar l’última ronda que juguem contra Galicia per consolidar o no el podi.

També volem destacar que els jugadors Diana Arias, Ferran Solé i Hèctor Sama que han estat els jugadors que han descansat avui, en tot moment han estat al costat dels seus companys i dels delegats, per qualsevol cosa que fes falta.

Al finalitzar la jornada i per alliberar tensions, hem anat a fer un gelat a la platja i sobretot ben merescut.

Campionat de la Joventut Sub14 2015

Resultats 3a Ronda:

1             Orantes Taboada, Francisco          1 - 0 Ayats Llobera, Gerard

2             Guerra Rivera, Salvador            0.5 - 0.5 Sama Salinas, Hector

3             Henderson de La Fuente, Andrea    0 - 1 Jausas Lopez, Andrea

4             Redondo Benavente, Ana              1 - 0    Ros Alonso, Joana

Ha estat una derrota una mica amarga, ja que en tot moment teníem el matx a favor. El primer taulell Gerard Ayats ha jugat una francesa i al mig joc aconsegueix clar avantatge davant del seu rival, en un moment de la partida Gerard té que entregar qualitat i això el porta a jugar un final amb alfil i torre contra dues torres i igualtat de peons, cosa que ha fet encaminar-lo cap a la derrota. El segon taulell Hector Sama, molt aviat a la partida queda amb peó de més però en una posició de taules i finalitza el primer de l’equip. En la tercera taula Andrea Jausas, ha anat pressionant la seva rival fins capturar-li una peça després d’un parell de xecs al rei, i automàticament la rival es rendeix, ja que no té cap opció de contra joc. I en l’últim taulell, Joana Ros, semblava una partida igualada però en un moment es deixa un cop tàctic i es queda amb una torre per dos alfils de la rival, tot i intentar-ho tot i a més amb molt poc temps que li quedava la derrota estava escrita.

Després de la jornada de festa de la tarda, els jugadors/es, tornen a estar recuperats anímicament i no hi ha res perdut, per tant demà que juguem contra Murcia s’intentarà treure el major resultat possible, i tornar a estar entre els favorits.

Molt bona 1a jornada per la selecció catalana, aconseguint 7 punts dels 8 possibles en els dos enfrontaments.

La 1a Ronda Catalunya es va enfrontar amb Castilla i Lleó: (3’5 – 0’5)

1 Ayats Llobera, Gerard               0.5 - 0.5  Rodriguez Izquierdo, Luis

2 Sama Salinas, Hector      1 - 0     Villacorta Nicolas, David

3 Jausas Lopez, Andrea      1 - 0    Morejon Ramirez, Laura

4 Arias Prieto, Diana           1 - 0   Punzon Avila, Iratxe

La 2a Ronda Catalunya es va enfrontar amb La rioja amb negres: (0’5 – 3’5)

1 Sanchez Cornago, Raul    0.5 - 0.5   Ayats Llobera, Gerard

2 Ruiz Gonzalez, Jorge       0 - 1          Sole Pijuan, Ferran

3 Alvero Gonzalez, Ariadna   0 – 1     Jausas Lopez, Andrea

4 Martinez Bermejo, Alba     0 – 1     Ros Alonso, Joana

En les dues rondes en tot moment les partides van estar a favor de la selecció catalana, i tant sols els rivals del Gerard Ayats van aconseguir treure unes taules, tot i que en les dues partides, tenia avantatge el jugador català, lluitant fins al final per aconseguir la victòria, però no va ser possible.

Després de la segona ronda tant sols 4 equips aconsegueixen quedar imbatuts amb les dues victòries: Madrid, Catalunya, Navarra i Andalusia.

La tercera ronda s’enfrontarà  Madrid amb Catalunya i Navarra amb Andalusia.

Avui dóna inici el Campionat sub14 per equips de seleccions.

Catalunya presenta l'equip: Gerard Ayats, Hector Sama, Ferran Solé, Andrea Jausas, Joana Ros i Diana Arias.
La primera ronda Catalunya s'enfronta a Castilla Leon, i la nostra al.lineació és:

Gerard Ayats

Hector Sama

Andrea Jausas

Diana Arias

Tots preparats i amb moltes ganes de jugar.

Per seguir les retransmissions s'ha es pot fer a través d'aquest enllaç: RETRANSMISSIÓ

(Millor no utilitzar Google Chrome)