El dia 31 d'octubre, dilluns, va finalitzar el Campionat de Catalunya d'edats per equips que es va disputar des del dia 29 d'octubre de 2016 a l’Hotel Guitart Gold Central Park Resort & Spa de Lloret de Mar.

Després d'un final de campionat molt emocionant, es van decidir els equips campions de les categories de sub-8 a sub-18.

A la categoria sub-8, el Tres Peons va començar el darrer dia, per tant les dues darreres rondes, sent líder. A la 6a ronda, l'equip del barri de Gràcia de Barcelona havia de lluitar contra el Montornès del Vallès, a qui va guanyar per 2 a 1 i ampliant la diferència de punts amb el segon classificat, el Cerdanyola del Vallès. A la darrera ronda, el matx del Joviat contra el Tres Peons i el del Colon Chessy Sabadell contra el Montornès va tenir el mateix resultat, 0 a 3, mentre que el Cerdanyola del Vallès només va poder guanyar 1 a 2 a l'Ateneu Colon, fent que el Montornès passés davant del Cerdanyola i aconseguint la segona plaça del campionat.

Equip del Tres Peons recollint el premi de campió. El segon classificat, el Montornès, i tercer el Cerdanyola del Vallès. Fotografia de Mavi Climent.

Read more ...

Us presentem el vídeo de la darrera ronda del Campionat de Catalunya per equips per gentilesa del Lluís Las Heras.

161031, Campionat Escacs Edats2016 from Luis Las Heras on Vimeo.

Moltes gràcies Lluís.

 

Si esteu interessats en publicar els vostres vídeos i/o fotografies, ens els podeu fer arribar al correu federacio@escacs.cat.

 

Recordeu que la Federació té una galeria fotogràfica publicada.

A l’Hotel Guitart Gold Central Park Resort & Spa de Lloret de Mar va començar, ahir, dia 29 d’octubre i fins el dia 31 d’octubre, el Campionat de Catalunya per equips d’edats de les categories de sub-8 a sub-18.

A la reunió de delegats es va decidir fer una ronda més en algunes categories, ja que són nombroses per realitzar només 6 rondes. Per tant a les categories dels petits, sub-8, sub-10 i sub-12 es disputaran 7 rondes.

Benvinguda al Campionat

Read more ...

Recordem que l'horari del Campionat de Catalunya per equips d'edats que se celebrarà a Lloret de Mar entre els dies 29 i 31 d'octubre són els següents:

Dissabte 29 d’octubre

Reunió de Delegats: 10:30, es farà a la sala de joc.

  • 1a ronda:      11:15
  • 2a ronda:      16:00   

Diumenge 30 d’octubre *

  • 3a ronda:      10:00
  • 4a ronda:      16:00   

Dilluns 31 d’octubre

  • 5a ronda:      10:00
  • 6a ronda:      15:30   

Cloenda: 18:30 a la sala de joc

 

En cas d'haver de disputar-se una setena ronda en alguna de les categories, aquesta es faria el dissabte a les 18:30 h., i quedaria confirmada en la reunió de delegats.

 

*La matinada del dia 30 d'octubre es canvia l'hora.