El Mestre internacional Pedro Antonio Gines es va proclamar campió d'Espanya sub 18 en solitari amb 8,5 punts de 9 possibles després de superar en l'última ronda el vigent campió d'espanya sub 16 el MF Diego Macias, el van acompanyar al podi el MF Javier Habans de Navarra i l'MF Diego Macias de València. Després es va celebrar el tradicional campionat d'espanya sub-18 de partides ràpides on també es va imposar el jugador del Barcelona amb 8 punts de 9, en aquesta ocasió el van acompanyar al podi el MI Alex Garrido d'Extremadura i el MF Andres Luque de València.

Read more ...

Juan Alber Garcia Caro 4t absolut d'Espanya


Comença un nou dia i últim ronda d’aquesta categoria sub-16. Avui tindrem partides de tota mena, curtes, llargues, i no tan llargues i alguna possibilitat de podi, però això fins que no acabi la jornada no ho sabrem. De moment la sort ens somriu i només tindrem un enfrontament entre catalans, l’Arnau Camps contra l’Arnau Sànchez.Aramí Lobo es va emportar el bronze amb 5,5 punts de 9 empatada a punts amb la primera i la segona però amb pitjor desempat, lo mateix que li va passar a Juan Alber Garcia amb 7 punts de 9, fent els mateixos punts que el tercer classificat però amb pitjor desempat

Dels vint-i-tres integrants d’aquesta expedició s’han repartit en diversos clubs de Catalunya, 5 del Cerdanyola, 5 del llinars, 2 de l’Olot, 1 del Banyoles, 1 de La Seu d’Urgell, 1 del Pallejà, 1 del Cor de Marina, 1 de l’Ateneu Colon, 1 de La Lira, 1 del Montornès, 1 del Salauris i 1 del Valls, un total de 14 clubs.

Classificació jugadors catalans.


4   m Garcia Caro, Juan Alber ESP 7,0
9 FM m Bernado Lopez, Roger ESP 6,5
16   m Funes Ostos, Aitor ESP 6,0
23   m Parra Ordorica, Arnau ESP 6,0
26   m Ano Pla, Gerard ESP 6,0
29   m Creixans Comerma, Pol ESP 6,0
45   f Lobo Pereira, Arami ESP 5,5
57   m Sanchez Aguilar, Arnau ESP 5,0
59   f Pinyol i Llora, Julia ESP 5,0
73   m Casares Bonals, Asier ESP 5,0
74   m Clotet Mas, Dan ESP 5,0
75   m Camps Abadia, Arnau ESP 5,0
94   m Camprubi Juanola, Jordi ESP 4,5
104   m Montero Olmos, Javier ESP 4,5
108   m Boix Redorta, Roc ESP 4,0
114   m Gil Jimenez, Ruben ESP 4,0
117   m Escudero Ribo, Eloi ESP 4,0
123   f Toquero Gracia, Laura ESP 4,0
131   m Dominguez Laguna, Didac ESP 3,5
132   f Sierra Magrazo, Lidia ESP 3,5
133   m Rodriguez Gonzalez, Gerard ESP 3,5
172   m Gil Jimenez, David ESP 2,0
176   f Barat Serna, Judit ESP 2,0

 

 

 

Comença un nou dia, i una nova ronda. Aquest matí es jugarà la setena ronda, només tindrem un enfrontament entre nosaltres, el Dan Clotet amb l’Arnau Sánchez. Finalitzarem el matí amb 9 victòries, 8 derrotes i 5 taules. Tenim al Juan Alber amb 6 punts en quarta posició, amb 5 punts tenim l’Aitor en la tretzena posició , el Roger Bernadó amb els mateixos punts en la catorzena posició i l'Arnau Parra en la vint-i-sisena posició. Amb 4,5 punts tenim l’Arnau Sánchez a la trenta desena posició, el Gerard Añó a la trenta-cinquena posició. La Júlia Pinyol i l’Aramí les tenim empatades amb 4 punts lluitant pel podi femení. Amb 4 punts també tenim el Pol Creixans, el Roc Boix, el Javier Montero.Javier Montero vs Diego Macias

Amb 3,5 punts tenim el Jordi Camprubí, el Dídac Domínguez, l’Asier Casares, el Dan Clotet i l’Arnau Camps. Amb 3 punts el Gerard Rodríguez, l’Eloi Escudero i la Laura Toquero. Amb 2,5 punts tenim la Lidia Sierra. Amb 2 punts el Rubén Gil i amb 1 punt la Judit Barat. Després de dinar tindrem la penúltima ronda del campionat. Aquesta vuitena ronda que comença puntualment a les 17 hores i per no perdre el costum de les anteriors rondes, hi haura emparellaments entre els nostres propis jugadors. El Roger Bernadó contra l’Arnau Parra, el pol Creixans amb el Roc Boix, i la Laura Toquero contra el Gerard Rodríguez. Hem assolit 10 victòries, 8 derrotes i 3 taules. Demà dissabte última ronda amb algunes opcions a podi. Molta sort per a tots el jugadors


Informació Sub-16

Fotografies Sub-16

Partides en directe

Després de la tarda de descans de dimarts, aquest dimecres al matí varem fer la quarta ronda d’aquest torneig. Va haver dos enfrontaments entre els nostres jugadors, per una banda, l’Arnau Sánchez contra el Juan Albert Garcia i, per altra banda, el Javier Montero contra la Júlia Pinyol. Els nostres jugadors han fet 6 victòries, 10 derrotes i 5 taules a la tarda tindrem una nova ronda a veure si tenim més sort que aquest matí.

Aquesta cinquena ronda, dimecres tarda, no va haver cap enfrontament entre nosaltres. Acabarem la jornada amb 11 victòries, 6 derrotes i 5 taules.

Preparats per anar a sopar i esperar amb expectativa a quin tindrem de rival a les properes rondes.

La sort no ens somriu gaire i en la sisena ronda van haver dos enfrontaments el Pol Creixans contra l’Aitor Funes i la Laura Toquero contra la Lidia Sierra. Va haver 4 victòries, 7 derrotes, 8 taules.

No us perdeu el desenllaç de la categoria sub-16.

Informació Sub-16

Fotografies Sub-16

Partides en directe

 

Després de 3 rondes, 3 catalans en el grup capdavanter

L'expedició catalana està formada per 23 jugadors, que són el FM Roger Bernardó, el Gerard Añó, el Juan Alber Garcia, l'Aitor Funes, l'Arnau Parra, el Pol Creixans, l'Arnau Sànchez, l'Aramí Lobo, la Júlia Pinyol, el David Gil, l'Arnau Camps, el Dan Clotet, el Javier Montero, l'Asier Casares, el Roc Boix, el Gerard Rodríguez, el Jordi Camprubí, la Lidia Sierra, el Rubén Gil, el Dídac Domínguez, la Laura Toquero, l'Eloi Escudero i la Judit Barat.

Read more ...

Daniel Salinas medalla d'or en el campionat de ràpides i la Júlia Pinyol medalla de plata en el mateix torneig

La categoria sub-14 ja ha finalitzat i els esportistes catalans han ocupat places capdavanteres de la classificació final. L'Alexander Domene (Salauris), tot i tenir una ensopegada a l'inici del torneig, va recuperar-se i va estar per davant a la resta. La darrera ronda, les taules amb l'Èric Iborra (Valls) els van posicionar als dos jugadors en bona posició, però no dins del podi. Amb els 7 punts van ocupar la 5a i la 7a plaça. L'Àlex Villa (Montornès) va guanyar a l'última ronda a un altre català, el Ruben Gil (Cerdanyola del Vallès), i va aconseguir una bona 6a plaça.

El podi femení amb les dues representants catalanes com a 1a i 2a classificades.

Read more ...

Ja han passat dues rondes més del Campionat i es va avançant posicions. L'Èric Iborra, Daniel Salinas, Àlex Villa i Júlia Pinyol començaven la ronda amb la totalitat dels punts. L'enfrontament entre l'Àlex i la Júlia va permetre al de Montornès seguir amb el 100 %, mentre que l'Èric i el Daniel també continuaven endavant. Aquests dos es van veure les cares a la ronda següent finalitzant la partida en taules i posicionant-se a mig punt dels líders.

El Marc Lozano i l'Hugo Uber també es van enfrontar, emportant-se la victòria el jugador del Valls. L'Alexander Domene, tot i l'ensopegada de les primeres rondes, ja està avançant i amb les victòries d'ahir està a un punt del grup líder.

Partida Fuentes - Domene, després d'una llarga partida va vencer el jugador català.

Read more ...

4 esportistes en el grup capdavanter del Campionat d'Espanya de la categoria sub-14 

La categoria sub-14 ha començat i els esportistes estan animats per la seva participació i, fins i tot, algun sub-12 repeteix de categoria.

Després de les dues primeres rondes, 12 esportistes dels 34 participants catalans han aconseguit el 100% dels punts i estan al grup capdavanter. Dins d'aquest grup, a la 3a ronda només hi ha 3 enfrontaments directe entre catalans, l'Arnau Camps contra l'Àlex Villa, subcampió de la categoria anterior, el Dan Clotet contra l'Èric Iborra i l'Adahara Carrasco contra l'Albert Férnandez.

Read more ...

NOVENA RONDA

Novena i darrera ronda. I més no es podia demanar a aquesta jornada. Àlex Villa es jugava el pòdium a la seva partida, Xavier Mompel també tenia opcions, igual que Isaac Hermán, però havien de guanyar i esperar resultats. Isaac també optava al sub-11.

Però no només això, al femení la Martina Lázaro i Laia Garcia també optaven a tot.

Amb aquesta situació tan intensa començàvem...

Read more ...

SETENA RONDA

En aquesta ronda ja tan decisiva, ens trobàvem al segon tauler un autèntic plat fort entre catalans, Xavier Mompel i Àlex Villa, cinqué i quart del rànquing, respectivament. La partida ha complert totes les expectatives i hem vist una batalla espectacular!

Read more ...
Page 1 of 3