Conferència "Història dels escacs a Montblanc" a càrrec de Jaume Felip (medievalista i escaquista montblanquí) qui farà una exposició sobre els primers taulers d'aquest esport mil·lenari, les primeres partides conegudes d'escacs a Montblanc, llocs on s'ha jugat, noms, renoms i escaquistes montblanquins destacats fins arribar als nostres dies. 

Perquè tots els nens i nenes hospitalitzats puguin rebre al Drac Artcai i obtinguin l'obsequi dels Contes del Drac Artcai, s'organitza un circuit de tornejos d'escacs tant per a federats com no i per a totes les edats. La final del Circuit és a Creixell el 6 d'agost a les 16:30 de la tarda. Per a consultar les bases, cliqueu aquí.

Llista d'inscrits al Torneig d'Escacs Solidari de Creixell

Per a més informació del projecte Drac Artcai podeu visitar dracartcai.com

Ha arrencat el Circuit Drac Artcai 2023 amb el primer Torneig d’Escacs Solidari de Vila-seca. Un dels motius principals d’aquests Tornejos d’Escacs Solidaris DRAC ARTCAI, és que gràcies a la participació dels aficionats als escacs en jugar o col·laborar, molts nens i nenes malalts hospitalitzats obtindran de regal contes del Drac Artcai, a més de tenir la sorpresa que els visitarà a l’hospital mateix.

Read more ...

Perquè tots els nens i nenes hospitalitzats de la Territorial de Tarragona puguin rebre al Drac Artcai i obtinguin un obsequi, s'organitza un circuit de tornejos d'escacs tant per a federats com no i per a totes les edats. El primer torneig del Circuit és a Vila-seca pel 15 d'abril a la tarda. Per a consultar les bases, cliqueu aquí.

 

 Per a més informació del projecte Drac Artcai podeu visitar dracartcai.com

Aquest dissabte 25 de març de 2023 tindrà lloc a Salou el “I Obert femení d’escacs Salauris” organitzat pel Club d´escacs Salauris i amb el suport de la Federació Catalana d’Escacs, l'Ajuntament de Salou i d'empreses patrocinadores del territori.

Més informació: 

 

Es tracta de la primera vegada que s’organitza a Salou un torneig d’aquestes característiques, amb participació exclusivament femenina. El principal objectiu d'aquesta iniciativa es precisament la promoció d'aquest esport-ciència-art entre nenes i dones. Recentment s'han incorporat a la junta del club diverses dones que han tingut la iniciativa d'organitzar aquest primer Open femení d'escacs amb l'objectiu de promocionar aquest esport entre nenes i dones i augmentar el nombre de jugadores del club que, com a la majoria de clubs del territori fan una aposta decidida per incrementar la presència femenina a les seves files.

Per a llegir tota la notítica publicada clique l'enllaç del Diari de Tarragona.

Més de trenta esportistes han participat en el I Campionat Femení de Salou. A continuació la imatge de família de totes les participants:

Page 1 of 5