Dia: 16 de març de 2024

Lloc: Espai Bota dins del Recinte Fabra i Coats, Carrer de Sant Adrià, 20 de Barcelona.

Horari:

10:00 a 13:00 – Primera sessió

13:00 a 15:00 – Dinar i descans

15:00 a 18:00 – Segona sessió i entrega de premis

Participants:

Va dirigit als participants de les classes de tecnificació de les categories Sub-8, sub-10, sub-12, sub-14 i sub-16 + sub-18 femenina + sub-20 femenina.

També poden participar altres esportistes d’aquestes categories amb llicència en vigor.

Es jugarà per categories d'edats separades, tot i que els trams d'edats més alts, es podrien unir amb els sub-14, depenent de la quantitat de participants.

Inscripció:

La inscripció s’ha de fer a través del formulari abans del dia 13 de març a les 15:00 hores.

El cost de la concentració de tecnificació presencial serà de 25€ i el pagament s’ha de realitzar abans del dia 13 de març de 2024 al número de compte del BBVA  ES13 0182 0206 3702 0005 2858.

El dinar contractat amb Avi Melcior es farà a la mateixa sala de joc i es farà per modalitat autoservei. Tots els participants interessats en fer l’àpat ho hauran de fer constar en el formulari de la inscripció. El preu del menú opcional és de 20€.

A l'hora de dinar només podran estar dins de la sala les persones que han contractat prèviament el dinar.

Activitat:

La concentració, que serà majoritàriament pràctica, és part fonamental com a complement de la tecnificació programada en l'objectiu d'anar fixant als escaquistes nous enfocaments en la manera com s'han d'abordar els escacs i en el desenvolupament de destreses per buscar més èxit competitiu.

A la concentració es farà un torneig de 6 rondes dobles, és a dir, 2 partides contra cada rival, alternant colors, jugant-se així un total de 12 partides. El ritme de joc serà de 12+3 encara que es podria ajustar una mica els segons d'increment depenent de com flueix l'esdeveniment.

Se subministraran prèviament 10 posicions d'entrenament. D'aquestes posicions, el director de l'esdeveniment anirà seleccionant-ne una perquè es juguin cadascuna de 3 de les 6 rondes (una posició diferent per a cada ronda). A les altres tres rondes es col·locaran posicions de finals de peons que encara no se'ls han mostrat als participants

Es faran anàlisis sobre cada posició després d'acabar cada ronda completa.

Cloenda:

Hi haurà trofeus i medalles per cada categoria i gènere.

Es requereix l'acompanyament dels participants pels pares o almenys d'un pare, mare o acompanyant designat per cada 5 nens, de manera que les famílies poden posar-se d'acord.

Dinar:

El dinar consisteix a:

Primer plat:

Canelons de pollastre

Amanida de fruits del mar

Amanida russa

Segon plat:

Pollastre al forn

Rodó de vedella rostit al seu suc

Bacallà a les 2 salses

Postres:

Pinya natural

Pastís de formatge

Pastís de xocolata

Pastís de pastanaga