Dia: Dissabte, 10 de febrer de 2024

Lloc: Club de Golf Barcelona (Carretera de Martorell a Capellades, km 19.5)

Horari:

10:00 a 13:00 – Primera sessió

13:00 a 15:00 – Dinar i descans

15:00 a 18:00 – Segona sessió i entrega de premis

Participants:

Va dirigit als participants de les classes de tecnificació de les categories Sub-8, sub-10, sub-12, sub-14 i sub-16 + sub-18 femenina + sub-20 femenina.

També poden participar altres esportistes d’aquestes categories amb llicència en vigor.

Es jugarà per categories d'edats separades, tot i que els trams d'edats més alts, es podrien unir amb els sub-14, depenent de la quantitat de participants.

Es podran presentar vestits amb alguna disfressa o qualsevol element carnavalesc.

Activitat:

La concentració, que serà majoritàriament pràctica, és part fonamental com a complement de la tecnificació programada amb l'objectiu d'anar fixant als escaquistes nous enfocaments en la manera d'abordar els escacs i en el desenvolupament de destreses per buscar més èxit competitiu.

A la concentració es farà un torneig de 6 rondes dobles, és a dir, 2 partides contra cada rival, alternant colors, jugant-se així un total de 12 partides. El ritme de joc serà de 12+5 encara que es podria ajustar una mica els segons d'increment depenent de com flueix l'esdeveniment.

Se subministraran prèviament 15 posicions d'entrenament que ja s'han vist a les classes anteriors i diverses s'han practicat en tornejos a lichess. D'aquestes posicions, el director de l'esdeveniment anirà seleccionant-ne una perquè es juguin cadascuna de les 6 rondes (una posició diferent per a cada ronda).

Es faran anàlisis sobre cada posició després d'acabar cada ronda completa.

Cloenda:

Hi haurà trofeus i medalles per cada categoria i gènere.

Acompanyants:

Es requereix l'acompanyament dels participants pels pares o almenys d'un pare, mare o acompanyant designat per cada 5 nens, de manera que les famílies poden posar-se d'acord.

Inscripció:

La inscripció s’ha de fer a través del formulari abans del dia 6 de febrer a les 15:00 hores.

El cost de la primera concentració de tecnificació presencial serà de 25€ i el pagament s’ha de realitzar abans del dia 6 de febrer de 2024 al número de compte del BBVA  ES13 0182 0206 3702 0005 2858.

Hi ha l’opció de dinar a una sala annexa de les mateixes instal·lacions de la concentració. Tots els participants interessats en fer l’àpat ho hauran de fer constar en el formulari de la inscripció. El preu del menú Infantil en el Club de Golf (Opcional) serà de 20€.

El dinar per als participants a la concentració consisteix a:

APERITIUS A COMPARTIR

   • Patates Braves a les dues salses
   • Mini hamburguesetes amb formatge cheddar
   • Fingers de pollastre arrebossats amb salsa barbacoa
   • Croquetes casolanes de pernil ibèric
   • Calamarcets a l'andalusa amb maionesa

POSTRES

Brownie de xocolata amb nata

BEGUDA

Aigua mineral

Refrescs

 

Els pares o acompanyants podran apuntar-se al dinar ofert pel propi restaurant. Poden fer ús de manera particular del restaurant dins de les instal·lacions, però s’ha de reservar plaça prèviament pel telèfon 937 72 88 03.

 

Posicions de la Concentració