Gerard Ayats campió del torneig

Entre el 25 de juny i el 3 de juliol s’ha disputat el III open internacional a l’auditori de la nostra localitat amb presència a la cloenda de l'alcalde de Llinars i el regidor d'esports i, per part de la federació del president i un dels seus vicepresidents. Aquest any, hem tornat a repetir en aquest escenari que és ideal per a la pràctica del nostre esport.

El balanç final ha sigut molt positiu, creixent tant en nombre de participants (més de 100) com en banderes (amb més de 10 països representats). Hem crescut també en premis i amb una nova pàgina web llinarsopen.cat molt més atractiva i moderna, entre d'altres novetats. Volem agraïr com sempre el suport rebut des de l'ajuntament de Llinars, a l'auditori de Llinars i a la Federació catalana d'escacs.

La Classificació general ha estat molt disputada. Finalment el premi per segona vegada consecutiva va ser pel MI Gerard Ayats del Barcelona amb 7,5 punts. Tot i així, tot es va resoldre d'una forma molt ajustada amb 4 jugadors amb 7 punts: el Ucraïnes Yuri Solodovnichenko, el GM Marc Narciso, l'IM Joan Pomés i el MF Cubà José Avelino Álvarez. És de destacar també com a revelació a Aitor Funes que ha realitzat un gran torneig competint davant dels titulars del nostre torneig. La primera fèmina va ser la nostra jugadora local Aramí Lobo i el millor veterà Antònio Fàbregas del Sant Martí.

Felicitem a tots els premiats i a la resta de participants pel seu esforç.

Com comença a ser tradicional, el nostre open ha estat acompanyat amb una sèrie d'activitats de cap de setmana que han tingut també una gran participació. Hem volgut ajudar el nostre esports amb un exhibició de simultànies de tres dels nostres millors joves esportistes del nostre primer equip (ara en divisió d'honor) i de dos tornejos de ràpides (un blitz de gran nivell i el torneig d'aficionats)

Res més, simplement, dir-vos que amb molta il·lusió us esperem.

Fins l'any vinent