L'Agustí Guasch (Valls) s'ha proclamat campió absolut de la Territorial de Tarragona en finalitzar el Campionat Absolut de Tarragona amb 6,5 punts de vuit partides. A mig punt del campió, en segon lloc, s'ha classificat en Francisco Bru (L'Ampolla) i, en tercer lloc, amb 5 punts i mig en Gerard Tallada (Amposta). Destacà el tercer lloc que ha aconseguit el jove jugador ampostí de només dotze anys, Gerard Tallada, que a més cal dir que ha aconseguit una meritòria classificació arribant a la darrera ronda fent taules amb el campió Agustí Guasch en el primer tauler.Per altra banda, la millor femenina ha estat la Lídia Sierra (Salauris) que ha finalitzat el torneig amb 4,5 punts. El millor veterà ha estat el MC Enric Regue (Reus Deportiu) que ha finalitzat amb 5,5 punts. L'Aaron Alfonso (Tarragona), Adai Niubó (Valls), L'Unai Bergaretxe (Cerap Riudoms), Josep Marsal (Amposta), Guillem Sala (Amposta) i Andrés Pérez (Amposta) han estat millors jugadors Sub20, Sub18, Sub16, Sub14, Sub12 i Sub10 respectivament.

En el grup B del territorial absolut, el podi ha estat liderat per en Pol Tortajada (Cerap Riudoms) que ha finalitzat el torneig invicte amb 7,5 punts i a força distància de la resta. Abdeslam Zoubir (Tarragona) ha estat subcampió amb 6 punts igual que el tercer classificat Albert Barbera (Valls). I pel que fa al grup de promoció, Pablo Caballo (Cerap Riudoms) ha estat el campió amb 7 punts, seguit d'Hugo Muniz (Cambrils) i Erik Jaen (Gandesana) els dos amb 6 punts i mig.

L'entrega dels trofeus ha comptat amb la presència d'en Jordi Mas com a representant de la Federació Catalana d'Escacs. En total hi han participat en tots tres grups més de 150 jugadors. Donem les gràcies al club organitzador de l'Hospitalet de l'Infant i col·laboradors, a l'arbitratge liderat per en Josep Ramon Rodríguez i a tots els esportistes, acompanyants i familiars.

Classificació i resultats Grup A

Classificació i resultats Grup B

Classificació i resultats Grup C