Fins a 6 jugadors empatats a la classificació provisional del Campionat Territorial Absolut de Barcelona 2018. L'Oriol Gonzalez, del Cerdanyola Mataró, Joan Martorell, del Comtal, Carles Martin, del Pallejà, Antoni Gual, del Cerdanyola del Vallès, Fernando Valenzuela, del Sant Martí, i Francisco Javier Garcia, del Badia, empatats a 3.5 punts. A aquest grup capdavanter, els segueixen 4 jugadors més, amb 3 punts: Marc Capellades, Centre Aragonès, Orelvis Perez, del Barcelona, Pol Brunet, de La Lira, Juan Antonio Villar, del Castelldefels.

 

Vista general de la sala de joc del Foment Martinenc.

En el grup B, Joan Molinero, del Sant Adrià, i Eugeni Romero, de La Lira, després de guanyar les seves respectives partides encapçalen la classificació amb 4 punts. Els segueixen Emilio Donas, del Sant Adrià, Roger Cervelló, del Barcelona i Jose Ma Villares, del Centre Aragonès, a mig punt.

Pel que fa el grup del Baix Llobregat, Antoni Sanchez, del Sant Feliu, Antonio Madrid, del Jake, Pau Pueyo, del Sant Boi, Jordi Planella, de l'Avenç Esplugues, i Miquel Plazas, del Cornellà, lideren la classificació amb 3.5 punts.

 

Resultats