Catalunya, la Comunitat Autònoma amb més jugadores inscrites a l'equip

Ahir, diumenge, 13 de març, a la tarda la "Comissión Mujer y Ajedrez" de la FEDA va organitzar un campionat femení en línia entre Comunitats Autònomes. La plataforma va ser la de Lichess i amb el sistema Arena com es va fer l'any passat. Catalunya, l'equip amb més participació un any més, va ser formada amb 35 jugadores, on van jugar jugadores federades i no federades, gràcies a que dóna l'opció a participar a totes les aficionades al nostre esport. 

Després d'una hora de joc, les valencianes, amb 117 punts i sense doncar cap mena d'opció a la resta de Comunitats, van quedar campiones a molta distància de les segones classificades, les andaluses amb 79 punts. A un punt de distància, i completant el podi, les jugadores d'Extremadura. Les murcianes, amb 71 punts, van quedar quartes, seguides a un punt per les catalanes.

Lauravian_21 va ser la jugadora amb la màxima puntuació, 20 punts, de l'equip de Catalunya seguida de Pastrami54 amb 18 punts.

 

Jugadores del torneig. 

Des de la Federació i la vocalia d'Escacs i Dona volem agrair la participació a totes les jugadores en el torneig i animar-les a continuar participant en altres torneigs per tal de fer-nos veure a la nostra societat.

Dades del torneig