Balaguer i Mollerussa acullen el campionat provincial 2020 de sub-18 a sub-8. 89 jugadors provinents de clubs de tota la província han participat durant els mesos de gener i febrer en els campionats de Lleida prèvis al campionat de Catalunya, des de les categories dels més grans (sub-18) als més petits (sub-8).

Durant sis dissabtes, Balaguer i Mollerussa han acollit totes les categories. En categoria sub-18, el campió ha estat Armand López (Balàfia-Adejo), amb 5 punts, seguit de tres jugadors amb 4'5 punts, per aquest ordre: Vinyet Palau (Lleida), Gerard Vendrell (Balaguer) i Joan Pedra (Balaguer).

 

Premiats de la categoria sub-18: D'esquerra a dreta, Gerard Vendrell (Balaguer), Armand López (Balàfia-Adejo) i Vinyet Palau (Lleida)

La categoria sub-14 l'ha guanyat Lluís Porta (Ponts), imbatut, amb 5'5 punts. Han completat el podi: Daniel Sastre (Lleida), amb 5 punts; i Alex Pedra (Balaguer), amb 4'5 punts.

 

Premiats de la categoria sub-14: D'esquerra a dreta, Dani Sastre (Lleida), Lluís Porta (Ponts) i Alex Pedra (Balaguer).

 

La categoria sub-12 ha estat dominada pel jugador amb més elo de la categoria: Guerau Benseny (Lleida), amb 5'5 punts, que ha compartit podi amb les germans de Mollerussa: Marc i Pau Torres, ambdós amb 4'5 punts.

 

Premiats de la categoria sub-12: D'esquerra a dreta, Marc Torres (Mollerussa), Gerau Benseny (Lleida) i Pau Torres (Mollerussa).

 

La categoria sub-10 ha estat la més nombrosa, amb un total de 31 jugadors i jugadores. El campió ha estat Jofre Dea (Mollerussa), que ha guanyat totes les partides disputades. Darrere seu, amb 4'5 punts, i amb aquest ordre, han quedat: Eloi Ribera (Mollerussa), Joan Baró (Balàfia-Adejo), Oriol Roure (Mollerussa) i Gabriel Mares (Tàrrega).

 

Premiats de la categoria sub-10: D'esquerra a dreta, Jofre Dea (Mollerussa) i Eloi Ribera (Mollerussa)

 

Per acabar, entre els més petits (categoria sub-8), el millor ha estat Eloi Ribera (Mollerussa), que s'ha imposat en les cinc partides disputades. Han completat el podi: Darikson Campos (Tàrrega), amb 3'5 punts i Gerard Bonet (Balàfia-Adejo), amb 3 punts.


Premiats de la categoria sub-8: D'esquerra a dreta, Darikson Campos (Tàrrega), Eloi Ribera (Mollerussa) i Gerard Bonet (Balàfia-Adejo).

Classificacions finals

Joan R. Giribet