El Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs, en el seu domicili habitual, Gran Via de les Corts Catalanes, 594, 7è-1a de Barcelona, ha decidit sobre els següents temes de la seva competència.

VIST,  l’acta de l’encontre entre el Montmeló B i el Castellar B, de la ronda 2 del Campionat de Catalunya per Equips, a Segona Categoria de la Territorial de Barcelona, on el jugador del Montmeló B, 20 de la llista, Manuel López (1713) ha jugat per darrera del jugador de la llista, el número 21, Pau Torras (1726). 

 

ATÈS, l’art. 7.2 del Reglament del Campionat de Catalunya per Equips que diu:

 

7.2     En totes les categories, els jugadors hauran d’alinear-s’hi per rigorós ordre de forces; És a dir, que un jugador mai no pot jugar en el mateix equip, darrera d’un altre amb número superior (teòric més fluix). Tanmateix, els jugadors d’elo mínim (actualment 1700) podran ser alineats lliurament entre ells, però sempre respectant la titularitat de cada jugador dintre de la llista d’ordre de forces. Es a dir, que no es poden canviar els jugador lliurament d’un equip a l’altre, el jugadors titulars d’un equip tot i que tinguin 1700 d’elo no poden jugar en un equip inferior.

 

Per la present resolució s’acorda: 

 

Considerar que el Montmeló B ha comès una alineació indeguda i, per tant, perd el seu matx contra el Castellar B per 8 a 0. Tot i que el club va ordenar els jugadors per elo, el que mana és el número de la llista d’ordre de forces i no l’elo.

El resultat de les partides es manté segons es van produir realment per al còmput de l’avaluació.

 

Contra aquesta resolució pot interposar-se recurs, en el termini màxim de cinc dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat, davant el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana d’Escacs. 

 

 EL COMITÈ DE COMPETICIÓ DE LA FCE 

 Barcelona, 7  de febrer de 2012