El Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, a les categories d'Infantil (Sub14) i Cadet (Sub16), s'està disputant al Palau de Congressos d'Albacete. Tots els esportistes i delegats estem allotjats a l'Hotel Beatriz Spa, annex a la sala de joc, un hotel modern i funcional.


Al marge de millorar el nivell dels participants, cohesionar l'equip i gaudir d'una bona experiència, l'objectiu esportiu principal dels dos equips és lluitar per les medalles – si és possible, igualar la medalla d'or de l'any passat a sub16 i millorar la medalla de bronze del sub14.


La qualitat del menjar és força bona i l'ambient que regna a la delegació és molt positiva. A l'equador del torneig, després de les tres primeres rondes (de les sis en total) els dos equips es troben en bones situacions per lluitar per la victòria final.


Equip Sub14:


Capitanejats i entrenats pel MI Michael Rahal, l'equip està format per tres dels millors jugadors sub14 de Catalunya (Daniel Salinas, AlexVilla i Xavier Mompel) i tres de les millors jugadores sub14 (Laia Garcia, Martina Lazaro i Catarina Domene). A cada ronda s'alinien dos dels tres nois i dues de les tres noies, en les dues categories.
L'equip és cap de sèrie número u de disset autonomies – no obstant això, hi ha almenys quatre o cinc equips més amb seleccions molt competitives que qualsevol dia et poden donar un ensurt.

A la primera ronda, vam derrotar la selecció de Balears per un clar 3-1, resultat que vam repetir a la segona ronda contra la selecció de Múrcia. Ahir, una victòria mínima molt lluitada contra a la tercera ronda contra el País Valencià per 2.5-1.5 ens ha deixat líders en solitari amb el 100% dels punts.

La quarta ronda pot ser clau – trobada directa amb un altre dels favorits, Madrid, un matx que tradicionalment ha estat molt complicat per a nosaltres. Tot i això, els nostres esportistes s'han preparat bé i confiem en un resultat positiu.

Informació sub-14

Equip Sub16:


Capitanejat i entrenat pel MI José Sequera (director tècnic de la Federació), l'equip està format per Leo Valle, Alexander Domene i Gerard Añó juntament amb Júlia Pinyol, Lidia Sierra i Adahara Carrasco.

Després de les primeres tres jornades, l'equip ocupa la segona posició a la taula, empatats amb Galícia i les Canàries, i un punt per darrere del líder, el País Valencià.
Un desafortunat empat a dos a la primera ronda contra Navarra va deixar l'equip una mica desconnectat, però dues clares victòries per 3-1 contra Aragó i Múrcia a la segona i tercera ronda els ha permès recuperar posicions de cara a les tres jornades decisives.

A la quarta ronda, el sub16 s'enfronta a les Canàries, una selecció que està jugant a un molt bon nivell aquí – per continuar optant a medalla una victòria seria molt important.

Informació sub-16

Les partides de retransmissió es poden seguir en els següents enllaços:

Retransmissió partides Sub-16

Retransmissió partides Sub-14