Es disputa a Roquetas de Mar (Almeria), el Campionat d'Espanya de Veterans, en dos grups diferenciats per franges d'edat. Per una banda, els majors de 50 anys i, per l'altra, els majors de 65 que, si ho desitgen, poden competir al grup supra-50. El torneig es disputa a l'hotel Zoraida Park Resort, just davant d'una llarga platja on es pot passejar, contemplar el mar, banyar-se o prendre alguna cosa als molts locals encara oberts, aprofitant al màxim els bons dies de sol que es gaudeixen a la Costa d'Almeria.

L'hotel està força bé en l'àmbit d'instal·lacions i, Malgrat que el primer cap de setmana era un infern perquè hi havia més de mil persones allotjades (i el bufet lliure era quasi intransitable), a partir de dilluns és francament agradable i estem molt tranquils. Això sí, el reggaeton continua sonant a la piscina a tot volum com si s'hagués d'acabar el món.

L'expedició catalana és força nombrosa als dos grups i té els setze jugadors següents, dels quals Ricard Morros i José Antonio Lacasa han aconseguit els tres punts en joc i a la ronda 4 han jugat a les taules 1 i 2 amb bons resultats per seguir al capdavant del torneig. Víctor Manuel Vehí després de la victòria a la quarta ronda a la quarta taula li permet també situar-se a les posicions capdavanteres del campionat. Això acaba de començar, però no pinta malament si continua així.

Nom Pts.
Morros Faura, Ricard 4,0
Lacasa Diaz, Jose Antonio 3,5
Vehi Bach, Victor Manuel 3,5
Bravo Barranco, Narciso 3,0
Perez Pastora, Evarist 3,0
Codina Garcia, Jose 3,0
Fernandez Lozano, Francesc 2,5
Draghici Flutur, Gavril 2,5
Sanchez Criado, Lluis 2,5
Castillo Garcia, Pau 2,5
Romero Perera, Eugeni 2,5
Fernandez Muixi, Francesc 2,5
Caro Martinez, Ramon 2,0
Canales Garcia, Vicenc 1,5
Martinez Balaguer, Jose Maria 1,5
Torralba Perez, Antonio 1,5

 

Classificació +50 després de la ronda 4

A la categoria de més grans de 65 anys, dos dels 13 jugadors catalans van amb 3 punts de 4 possibles, Joan Pomés i Jordi de la Plaza.

Nom Pts.
Pomes Marcet, Joan 3,0
De La Plaza Gras, Jordi 3,0
Rojas Fernandez, Andres 2,5
Fernandez Vicente, Carmelo 2,5
Coll Sola, Joan 2,5
Fernandez Perez, Josep 2,5
Soler Bel, Josep 2,0
Brusi Noguera, Ricardo Ll. 2,0
Vallbona Domingo, Joan 2,0
Borras Julian, Teodoro 2,0
Teixidor Banus, Josep Maria 1,5
Pera Lucas, Eugeni 1,5
Olmos Rosa, Fernando 1,0


Classificació +65 després de la ronda 4